kunstbloemen

Kunstbloemen als decoratie voor je woonkamer


Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van kunstbloemen in plaats van echte bloemen of planten.  Ook grote kunstplanten komen steeds meer in. Dit zorgt voor een onderhoudsvrij huis op het gebied van het verzorgen van planten. Constant water geven en bijknippen is bij kunstplanten en kunstbloemen niet nodig. Je zet ze neer in een mooie pot en dat is het. De plant staat al direct te stralen in de woonkamer en dat blijft hij ook doen. Zo kan je constant mooie complimentjes winnen over de mooie decoratie in je woonkamer. En niet over de dode planten in je kamer of tuin.

Voordelen kunstplanten

Tegenwoordig zijn kunstplanten niet meer van het echt te onderscheiden. Veel kamerplanten of kantoorplanten hebben zo’n hoge kwaliteit dat veel mensen ze niet van het echt kunnen onderscheiden. Het enige verschil is dat de levensduur van deze kunstplanten veel langer is omdat ze natuurlijk niet doodgaan.

De kunstplanten werken ook brandvertragend. Als er een bedrijfspand aangekleed moet worden zal er vaak bij kunstplanten nog voorkomen dat er nog een houten stam aan zit. Bij echte planten is dit natuurlijk ook zo. Bij sommige kunstplanten werken brandvertragend. Ze voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en zorgen daardoor ervoor dat het pand een stuk veiliger is. De kunstbloemen of kunstplanten zijn natuurlijk ook beschikbaar voor particuliere kopers.

Een ander voordeel van de kunstplanten is dat de planten een levenslange levensduur hebben en ook nog weinig onderhoud nodig hebben. Het enige wat er nodig voor is, is dat de planten soms gebogen moeten worden zodat ze in vorm blijven. Zo blijven ze dezelfde vlotte vorm houden.

Kunstplanten buiten

Kunstplanten zijn ook prima geschikt voor buiten. Dit zou je niet zeggen, maar toch kunnen kunstplanten tegen de temperaturen en de buitenlucht. Ze hebben wel een iets kortere levensduur want doordat de planten buiten staan kan er snel schade aangericht worde nor neerslag of wind. Niet direct gebeurd dit, maar vaak op langere termijn.

Het onderhouden kost weinig tijd. Het enige wat er moet gebeuren is de boom af en toe afstoffen. Ook als de plant buiten staat is het verstandig om de boom af en toe schoon te maken en vieze dingetjes die door neerslag of door andere dingen in de plant zijn gekomen er weg te halen.

Kosten nepplanten

De nepplanten, nepbomen of kunstbloemen zijn allemaal verkrijgbaar voor een goedkope en realistische prijs. Je kan de kunstbloem helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeften en zo kan je je woonkamer helemaal inrichten naar jouw stijl.  Als je niet eruit komt en niet weet welke plant je moet selecteren en kopen kan er altijd vrijblijvend advies worden gevraagd. De planten worden na de bestelling zo snel mogelijk geleverd zodat je zo snel mogelijk kan genieten van het groen op kantoor of in de woonkamer.

You may also like