Medium

Laat je wel of niet je toekomst voorspellen?


Ben je nieuwsgierig naar wat jou in de toekomst te wachten staat? Dan kun je je toekomst laten voorspellen door een medium. Realiseer je altijd wel dat je toekomst niet vast staat. Het leven kan namelijk zelf ook mooie gebeurtenissen voor je in petto hebben.

Waarom je toekomst laten voorspellen?

Mensen willen graag weten hoe het hun in de toekomst zal vergaan. Het is menselijk en begrijpelijk dat wij nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er komen gaat. Blijf ik bij mijn partner? Werk ik volgend jaar nog steeds bij mijn huidige werkgever? Als je ergens onzeker over bent, is het fijn om zekerheid te krijgen. Op die manier ben je voorbereid op wat er komen gaat. Als we uitgaan van het negatieve kan het alleen maar meevallen. En als het dan beter wordt, zijn het mogelijke verdriet en het ongemak van nu beter te verdragen. Als je weet wat je te wachten staat, kun je maatregelen nemen om de situatie te verbeteren. Je krijgt van een medium, paragnost, helderziende of waarzegger aangereikt waar je aan moet gaan werken om straks weer blij en gelukkig te zijn.

Je hebt een keus

De een hecht er veel waarde aan om inzicht te krijgen in zijn toekomst terwijl de ander zich afvraagt wat hij daar eigenlijk aan heeft. Je krijgt bijvoorbeeld te horen dat je een kindje  krijgt of dat je relatie uit gaat. Of dat je gaat trouwen terwijl je nog niet eens een partner hebt. Wat heb je eraan om dat te weten? En als je het weet, roep je het dan niet over je af omdat je ernaar gaat leven? En wat te doen als zo’n voorspelling werkelijkheid wordt? Wat betekent dat dan voor jouw leven? Wat je ook beslist, besef dat je altijd een keus hebt.

Geen invloed

Wat ons overkomt, daar hebben we geen invloed op. Alles wat er gebeurt, heeft een reden. Het gaat er altijd om hoe jij met het leven omgaat. Elke levenskeuze gaat over jou, over de vraag hoe jij nu leeft en hoe jij daar bewust van bent, over de richting naar welke mogelijke toekomst dan ook. Juist de minder leuke momenten in je leven zijn de grootste cadeaus omdat ze je bewust maken van wat het leven is. Dat zie je bijna niet als je middenin allerlei problemen zit en tegen je leven opkijkt als tegen een berg terwijl je ook weet dat achter de berg een prachtig uitzicht komt.

Bewustwording

Het kijken naar je toekomst slaagt beter als je je bewust bent van het hier en nu.  Wat kun je op dit moment doen om je leven mooier en beter te maken? Als je dat doet, ben je beter voorbereid op de toekomst ongeacht hoe die toekomst zich ontwikkelt. Je verandert zelf ook. Laat het het leven op je af komen en geniet ervan. Als je je daar bewust van bent, kun je betere keuzes maken die je leven nog fraaier maken.

Hoe kun je je toekomst laten voorspellen?

Of je wel of niet je toekomst wilt laten voorspellen, hangt helemaal af van wat jij wilt. Een medium, waarzegger, kaartlezer of paragnost kan jouw toekomst voorspellen. Wel is het zo dat je toekomst vager wordt naarmate hij verder weg ligt. Dit komt door de vele keuzemogelijkheden die er liggen tussen nu en de toekomst. Mediums nemen veel keuzes mee maar hebben er verder geen invloed op. Wil je weten wat je dit jaar te wachten staat? Of zou je graag willen weten wanneer je de ware tegenkomt? Of een financiële meevaller krijgt? Vraag gerust naar de toekomst, stel concrete vragen maar leef in het nu. Weet dat de toekomst niet vaststaat en dat je altijd kunt kiezen wat bij jou past. Zo ben jij altijd klaar voor welke toekomst dan ook.

 

You may also like