Steigerhouten-hoogslaper-huisjesbed-met-glijbaan-zijkant1 2

Laat je woonwensen met steigerhout tot leven komen


Woonwensen heb je eigenlijk altijd wel. Grote kans dat je in gedachten een verlanglijstje met allerlei interieurklussen, nieuwe meubels en mooie accessoires hebt. Nu het najaar in volle gang is en we door de maatregelen vanwege de tweede corona-golf opnieuw veel tijd thuis doorbrengen, wordt dat lijstje alleen maar langer. Misschien heb je de muren al van een frisse nieuwe kleur voorzien of nieuwe raamdecoratie opgehangen. Maar met meubels geef je het interieur een ultiem vernieuwende touch. Heb je daar zelf mooie ontwerpen voor in gedachten, bijvoorbeeld voor een grote eettafel, buffetkast of (kinder)bed gemaakt van een robuuste houtsoort? Dan inspireren wij je graag met steigerhouten meubels die je uitstekend op maat kunt laten maken.

Laat je ideeën tot leven komen

Er zijn meerdere redenen waarom meubels die speciaal voor jou op maat worden gemaakt van pas komen. Bijvoorbeeld omdat het geweldig is om je eigen ideeën tot leven te zien komen. Of omdat je dan eindelijk een meubelstuk hebt dat in een ruimte past die zich moeilijk laat inrichten. Steigerhout is hiervoor het ideale materiaal, onder andere omdat het makkelijk te bewerken is en het een stoere, tijdloze houtsoort is. Het is bovendien mogelijk om het een extra mooie afwerking te geven met een speciale nano coating of white wash. De houtbewerkers van VanLondon.com weten daar alles van. In hun webshop bieden zij een complete en gevarieerde collectie kant-en-klare steigerhouten meubels aan en daarnaast denken ze graag met je mee om vorm te geven aan jouw persoonlijke ontwerpen.

steigerhouten meubels

De voordelen van een hoogslaper

VanLondon.com put uit meer dan twintig jaar ervaring. Door de jaren heen hebben de vakmensen talloze meubelstukken ontworpen en in de webshop kun je je ogen urenlang uitkijken naar onder andere: kasten, tafels, kantoormeubilair, tuinmeubels en buitenkeukens. Maar de sympathieke specialist heeft ook een naam hoog te houden op het gebied van kinderbedden. Ben jij voor de kinderkamer ook op zoek naar een nieuw bed? Oriënteer je dan eens op een kinderbed hoogslaper, ideaal om ruimte te winnen, want dit type bed biedt alle plek voor een bureau, speelhuisje of extra slaapplek voor logeetjes. En wat is er voor kinderen nu leuker dan hoog slapen? Bij VanLonden.com kunnen ze er overigens een nog groter feest van maken. Landrover Defender bedden, kasteelbedden, hoogslapers met een glijbaan, niets is te gek! Uiteraard wordt ieder bed voorzien van een veilig trappetje dat zowel aan de linker- als aan de rechterkant kan worden geplaatst.  

Bezorging in Nederland en België

Ieder meubelstuk wordt in deze bijzondere tijd door VanLondon.com vanzelfsprekend met inachtneming van de juiste voorzorgsmaatregelen vervaardigd. De bezorgers bezorgen jouw bestelling geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en brengen jouw bestelling op het door jouw gewenste adres in Nederland en België.

You may also like