polshorloge kiezen

Leer hoe u een polshorloge kunt kiezen


Het horloge is niet alleen een accessoire waarmee u de tijd kunt zien, het is een item dat een extra touch geeft aan uw look. Horloges waren in het verleden erg belangrijk toen er nog geen mobiele telefoon was om de tijd weer te geven.

Tegenwoordig is het een stuk meer om de look samen te stellen en daarvoor moet het zorgvuldig gekozen worden. Daarom hebben we enkele tips voor het kiezen van een polshorloge gescheiden.

Hoe kies ik een polshorloge?

Sommige punten moeten in aanmerking worden genomen, zodat het horloge uw persoonlijkheid heeft en past bij uw stijl. Dus kijk naar de tips:

Digitaal of analoog

Als je iets meer klassiek, retro of vintage wilt, kies dan voor analogen. Dit zijn klokken met handen om de tijd te markeren. Maar als u de voorkeur geeft aan iets moderners, heeft u de voorkeur voor de digitale, die de tijd weergeven op een display. Een prachtig voorbeeld is de Oris horloge. Deze vind je volop bij zuyver juweliers in Harderwijk.

Oris horloge

De grootte van je horloge

Hier hebben we alles van de kleintjes tot de groten. Dus, afhankelijk van je stijl, kies je degene die je het meest bevalt. Maar een punt om rekening mee te houden is de verhouding van de grootte van de klok ten opzichte van zijn hoogte.

Als u een kort of dun persoon bent, geef dan de voorkeur aan horloges met een kleine wijzerplaat en dunne armbanden. Als u een groter of voller persoon bent, zult u er goed uitzien met grotere horloges.

Besteed aandacht aan de armbanden

Naast de voorkeur voor het ontwerp op de uurwijzer plaat is het belangrijk om aandacht te besteden aan de armbanden. De lederen exemplaren zijn erg mooi en geven een nonchalante uitstraling aan het horloge. Metalen armbanden daarentegen zijn veelzijdig en duurzamer.

Als u een horloge wilt dat zich aanpast aan verschillende situaties, is het model met zilveren armband een goede keuze.

Een ander detail is dat u kunt kiezen voor een zeer kleurrijke armband, zoals kunstleer, die verschillende kleuren heeft. Uw horloge zal het sleutelstuk zijn om uw look in stijl af te werken.

 

You may also like