Waar let je op bij het kopen van babykleertjes?

Waar let je op bij het kopen van babykleertjes?


Ook baby’s hebben leuke kleertjes nodig, en dus is het tijd om de (online) winkels weer eens op te zoeken! Er zijn verschillende dingen waar je op kunt letten wanneer je kleertjes gaat shoppen voor je kleine man of meid. Welke materialen kies je bijvoorbeeld uit? En vind je ook de duurzaamheid van de babykleertjes belangrijk? In dit artikel zetten we een leuk merk in de spotlights: Donder, the cutest baby brand. Dit merk heeft leuke kleertjes in huis die niet alleen schattig en stijlvol zijn, maar ook duurzaam, superzacht en comfortabel voor je kleintje. Natuurlijk geven we je ook handige tips die je in je achterhoofd kunt houden bij het shoppen van babykleertjes. Lees je snel verder?

Haal meerdere setjes in huis

Een ongelukje zit in een klein hoekje, en dus worden babykleertjes wel eens vies. Daarom is het een goed idee om meerdere setjes en soorten kleertjes in huis te hebben en mee te nemen voor onderweg. Dat zorgt ervoor dat je altijd een schoon setje bij de hand hebt. Gelukkig zijn de setjes van Donder goed met elkaar te verwisselen, omdat de kleurtjes en printjes leuk op elkaar aansluiten. Zo kun je een leuke joggingbroek voor je baby combineren met een schattig vestje, of een shirtje met een lieve babylegging met prints. Denk ook aan accessoires, zoals handige wantjes en slofjes.

Kleertjes van natuurlijke materialen

Ga je babykleertjes shoppen, kies dan bij voorkeur voor natuurlijke materialen zoals katoen. Biologisch katoen is zelfs nog beter. Katoen is lekker zacht en neemt vocht goed op, waardoor het perfect geschikt is om babykleertjes van te maken. De kleertjes zitten lekker en soepel, en irriteren de gevoelige babyhuid niet. Donder-babykleding is gemaakt van bio-katoen, en daarnaast ook uitgerust met een klein percentage aan elastaan. Dat zorgt ervoor dat de kleertjes een beetje rekbaar zijn en je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken.

Gemaakt met liefde

De kleertjes van Donder zijn niet alleen gemaakt met liefde, maar ook met aandacht voor het milieu. Biologisch katoen is op een verantwoorde manier geproduceerd en heeft een kleine ecologische voetafdruk, waardoor je met Donder babykleding kiest voor een groenere wereld. Ook wordt elke bestelling verpakt in biologisch afbreekbare zakjes van suikerriet. Dat maakt het makkelijk om ook met het kopen van je babykleertjes te kiezen voor een gezonder milieu!

You may also like