Woontrends

Cliché woontrends die stiekem toch wel heel leuk zijn


Ben je stiekem altijd heel erg blij als je de oude vertrouwde woontrends weer langs ziet komen? Dat snappen wij heel goed. Stiekem word je er ook wel heel erg gelukkig van als je weer de cliché home letters neerzet en je huis voorziet van de nodige quotes. Natuurlijk is hier ook helemaal niets mis mee. Ook de cliché woontrends geven je huis een persoonlijke touch. In deze blog verblijden we je nog één keer met alle cliché woontrends op een rijtje. Dus pak een lekkere mok warme chocolademelk erbij en ga er eens goed voor zitten. Hier komen de woontrends die jouw hart stiekem nog steeds een beetje verwarmen.

Foto op canvas

Tegenwoordig zijn er ongelooflijk veel manieren om je foto’s op een creatieve wijze te verwerken in huis. De foto op canvas is misschien wel de oudste oplossing om jouw woning te personaliseren, maar dat maakt hem niet minder gezellig! Met een foto op canvas van Flyerzone maak jij je woning in één klap persoonlijker. Dat er innovatievere- en modernere manieren zijn om je foto’s te verwerken? Dat maakt helemaal niks uit! De foto op canvas verliest zijn charme nooit en behoort dan ook tot de meest populaire cliché woontrends voor elk moment.

Benoem de ruimte

Met de komst van muurstickers en leuke lijstjes is er ook een geheel nieuwe trend ontstaan: het benoemen van alles wat je ziet. In de woonkamer hangt een leuk bordje met ‘living room’ en in de slaapkamer zie je precies aan het dekbed wat jouw plekje is. Wel zo gemakkelijk dat er bij de keuken staat waar al het keukengerei te vinden is. Zo grijp je nooit meer mis! Oh en studeren in de werkkamer? Dat zouden we bijna vergeten, bedankt voor deze ‘name it’ cliché woontrend! Wij kunnen nog steeds niet zonder.

muursticker

Quotes

Enkele jaren geleden was het opeens helemaal hot om je huis te versieren met inspirerende quotes en grappige teksten. Inmiddels is deze woontrends best wel een beetje cliché te noemen. Dat neemt echter niet weg dat het soms best fijn kan zijn om een motiverende tekst in huis te hebben hangen. Bedenk echter wel dat je het niet moet overdrijven! Overal een quote of inspirerende tekst ophangen geeft het huis enkel een drukke uitstraling. Laat de motiverende tekst ook daadwerkelijk tot zijn recht komen op een neutrale muur en laat het hierbij!

Boeddha’s

Op een gegeven moment zag je bij iedereen wel een boeddha in huis staan. Boeddha’s in de tuin, in huis en zelfs in het toilet. Vervolgens vroeg je aan de bewoners of ze ook iets afwisten van het boeddhisten en keken ze je aan alsof ze water zagen branden. Vind je boeddha’s gewoon een leuke toevoeging voor jouw huis? Laat het dan bij één beeldje en probeer het niet te overdrijven.

Tuinschilderijen

Heb je een hekel aan het onderhouden van planten, maar wil je toch wat meer sfeer in de tuin? Dan zijn tuinschilderijen, hoe cliché ook, de perfecte oplossing. Kleurrijk, stijlvol en je hoeft ze geen water te geven. Makkelijker kan bijna niet, toch?

You may also like