Leuke kleding voor kinderen

Leuke kleding voor kinderen


De komst van kinderen brengt een hoop zorgen en plezier met zich mee. Naast het opvoeden en het verzorgen van je kinderen is er nog een belangrijke en leuke taak: het ervoor zorgen dat je kinderen leuk en netjes voor de dag kunnen komen. Persoonlijk als ouder vind ik het van groot belang dat kinderen zich vrij kunnen bewegen in hun outfits. Zelf herinner je je ook wel de dagen dat je na een lange dag buiten thuis kwam en er een boze moeder op je stond te wachten, omdat je je nieuwe kleren vuil had gemaakt.

Speelkleding en nette kleding voor speciale gelegenheden is de oplossing! Voor kinderen zijn er kleren in alle soorten en maten verkrijgbaar. Bijna elke week lijkt er wel een nieuwe brand gelanceerd te worden. Een grote favoriet van mij is Born To Be Famous, dit is een leuk betaalbaar merk voor zowel jongens als meisjes. Kenmerkend voor dit merk is dat stoer en schattig met elkaar wordt gecombineerd.

Zo kan je kiezen voor een schattige en elegante outfit als je naar een feestje gaat en kan je je kleine stoer aankleden om lekker buiten te ravotten. Ideaal dus! Hieronder vind je nog meer tips voor het aankleden van jouw mini.

Tips voor het kopen van leuke kleding voor kinderen

  • Kinderen groeien zeer snel uit hun kleding. Ze zitten eerst een paar maanden in een maat en dan komt er een groeispurt en ze zijn er alweer uit. Het is dan ook aan te raden om niet te veel vooruit te kopen. Als je nu al zomerkleding voor volgend jaar aanschaft in een maatje groter is er een grote kans dat je kinderen deze niet eens meer passen. Dan wordt die leuke aanbieding duurder dan je denkt.
  • Vergelijk kleding van verschillende merken. Doordat er zoveel aanbieders zijn van kinderkleding is er ook een heel groot verschil in kwaliteit en prijs. Kijk eerst eens rond voordat je al die leuke kleertjes koopt, anders kan de aanschaf ervan misschien duurder zijn dan je denkt.
  • Als je online kinderkleding wilt kopen is het belangrijk om eerst na te gaan of ze een goede retourservice en achteraf betalen optie aanbieden. Zo kan je meerdere maten bestellen en uitproberen zonder extra kosten. Ideaal als je geen tijd of zin hebt om de winkels in te gaan met je kids.
  • Op sociale media kan je vaak veel tweedehands kleren voor kinderen vinden. Deze zijn vaak ongebruikt of zo goed als nieuw en kosten beduidend een stuk minder. Zo betaal je nooit teveel.
  • Wacht de sale af van bekende merken voor kinderkleding. 2x per jaar is er een grote sale bij alle bekende merken van kinderkleding. Dan kan je veel merken voor de helft of voor zelfs 75% van de reguliere prijs krijgen. Dat scheelt een hoop! Als je wat oudere kinderen hebt is het makkelijker gokken welke maat ze zullen hebben volgend jaar. Bij kleinere kinderen is dit af te raden, omdat zij sneller een groeispurt zullen hebben. Wil je het toch gokken? Laat dan de kaartjes eraan zitten, mochten de kleren dan niet passen volgend jaar, dan kan je ze eventueel voor de saleprijs doorverkopen via de sociale media.

You may also like