emotionele momenten bruiloft

De leukste bruiloft trends van 2018


Na een lange liefdesrelatie wil je de liefde ook met de rest van de wereld delen. Een mooi feestje geven en dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Stap jij in het huwelijksbootje en ben je inspiratie aan het opdoen voor deze grote dag? In dit artikel lees je over de bruiloft trends van 2018!

bruiloft eten

 Groen op tafel

De grootste trend van 2018 is: groen op tafel… The more, the better! In 2018 zal je steeds meer groen op (houten!) tafels zien liggen. Groen zorgt voor een mooie dynamiek in de ruimte: speel met de hoogte en vorm van het groen!  Perfect voor een bohemian-stijl bruiloft.

bruiloft trends 2018

Leg de emotionele momenten vast

Het mooiste wat je jezelf cadeau kunt doen is het vereeuwigen van je bruiloft. In 2018 wordt het steeds belangrijker om – naast de perfect gestylde foto’s – juist de emotionele momenten vast te leggen. Belangrijk is dan ook om een bruidsfotografe te vinden die perfect bij je past. Dat het klikt. Alleen dan kan een fotografe jullie vastleggen zoals jullie werkelijk zijn. Later zal je terugkijken op de dag alsof je er weer helemaal bij bent.

emotionele momenten bruiloft
Paars

Paars is dé kleur van 2018! Natuurlijk hoeft niet alles qua decoratie paars te zijn. Speel bijvoorbeeld eens met paarse borden, servetten en een subtiel paars-tintje in het bruidsboeket. Paars gecombineerd met goud of koper geeft weer een ontzettend mooi, industrieel effect!

Love film

Wat spreekt meer dan 1000 foto’s? Juist, een video! Een bruidsrapportage met een film is een waanzinnige toevoeging aan je trouwdag. Laat de film aan vrienden en familie zijn en beleef de dag all-over-again!

trouwen 2018

 

Gepersonaliseerde elementen

Wat we in 2018 veel gaan zien, zijn de houten uitnodigingen, tafelnummers. Alles helemaal naar wens gepersonaliseerd!

persoonlijke elementen trouwen 2018

Foto-elementen

Wil je achteraf unieke foto’s ontvangen van je bruiloftsgasten? Zorg dan voor een mooie foto achtergrond, zoals een muur bedekt met bloemen, mos of planten. De photobooth blijft het, ook in 2018, weer goed doen op bruiloften!

foto elementen bruiloft

Velvet

Fluweel is de must-have stof van 2018! Velvet jurkjes voor je bruidsmeisjes bijvoorbeeld of kleed de stoelen aan met velvet!

Bruiloft trends zijn constant in beweging. Welke trend spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten!

 

You may also like