datingapps

Dit zijn de leukste datingapps om Valentijnsdag mee door te komen


Het is weer bijna zo ver; Valentijnsdag zit er weer aan te komen. Niet iedereen viert deze dag met haar partner. Ben jij nog steeds single? Wees dan niet bang, je bent lang niet de enigste! Valentijnsdag is een dag waarbij veel datingapps overspoelen met nieuwe aanmeldingen. Ben jij bang dat jij je gaat vervelen tijdens Valentijnsdag? Dan is het helemaal niet verkeerd om eens een aantal datingapps uit te proberen. Misschien is jouw toekomstige partner net zo eenzaam op Valentijnsdag als jij! Welke datingapps zijn nou het leukste? Wij zochten het voor je uit!

Tinder

We kunnen natuurlijk geen artikel schrijven over datingapps zonder Tinder te vermelden. Tinder is natuurlijk de bekendste datingapp die er bestaat. Tinder is ontzettend eenvoudig. Je krijgt een profiel met een kleine beschrijving te zien. Bevalt de persoon je wel? Dan swipe je eenvoudig naar rechts. Indien de andere persoon dit ook bij jou doet, dan zijn jullie een match en kunnen jullie met elkaar chatten.

Tinder

Happn

Happn is net iets anders dan Tinder. Bij Happn krijg je namelijk mensen te zien die op dezelfde plekken zijn geweest als jou. Ben je in een vreemde stad op bezoek? Dan is het ontzettend leuk om Happn eens aan te zetten om te kijken wie er allemaal in de buurt zijn. De kans is groot dat je jouw match gepasseerd bent! Om Happn te gebruiken wanneer je onderweg bent, heb je natuurlijk wel genoeg data nodig. Gelukkig is data tegenwoordig lang niet meer zo duur als je voor een Sim Only abonnement kiest.

Happn

Badoo

Badoo is vergelijkbaar met Tinder. Iedereen die een fan is van Tinder zal waarschijnlijk ook wel uit de voeten kunnen met Badoo. Het enigste verschil tussen Badoo en Tinder zijn de gebruikers, de meeste mensen vinden een datingapp wel voldoende. Kom je op Tinder maar geen leuke personen tegen? Dan kan het natuurlijk geen kwaad om Badoo eventjes uit te proberen!

Badoo

Zo kun je deze datingapps overal gebruiken

Het kan erg leuk zijn om te kijken wat voor mensen je allemaal tegenkomt op datingapps. Met een beetje geluk ontmoet je ook nog een leuk persoon! Het bekijken van al die profielen kost wel flink wat data. Wil je nooit meer zonder data komen te zitten? Dan is Sim Only vergelijken bij Simyo aan te raden. Hier kan je zien welk abonnement voor jou het voordeligste is.

 

 

You may also like