portomonnee hoesje

Dit zijn de leukste hoesjes voor de Iphone 8


Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Apple blijft innoveren. Afgelopen jaar mochten we kennis maken met de nieuwste Iphone 8. Ben jij al de trotse eigenaar van deze geweldige smartphone? Dan wordt het ook tijd voor een nieuw Iphone 8 hoesje. Maar hoe zit het met de verschillende trends? Ook met een telefoonhoesje kan jij de blits maken. Wij hebben de leukste, handigste en meest bijzondere hoesjes op een rijtje gezet.

Leren hoesjes

Wil jij voor een chique en zakelijke uitstraling gaan? Kies dan voor een leren telefoonhoesje. Deze geven je telefoon niet alleen extra bescherming, maar geven hem ook nog eens een fijne uitstraling.

leren iphone 8 hoesje

Portemonnee hoesje

Heb je nooit zin om ook nog een je portemmonee mee te nemen als je op stap gaat? Kies dan voor een portemmonee hoesje. Deze heeft de uitstraling van een gewoon telefoonhoesje, maar je kan er tevens je pasjes en contant geld in kwijt. Ideaal als je even snel een boodschap moet doen. Daarnaast is het ook nog eens de ideale manier om nooit meer je geld te vergeten. In onze samenleving vergeet je je portemmonee immers sneller dan je telefoon.

portomonnee hoesje

Hardcase hoesjes

Hardcase telefoonhoesjes zijn bij uitstek geschikt voor mensen die hun telefoon regelmatig laten vallen. Ze bieden je smartphone extra bescherming en zijn ook nog eens verkrijgbaar in hippe kleurtjes. Zo ga je helemaal mee met de laatste trends!

hardcase hoesje

Bumpers

Nieuw op de markt zijn de speciale telefoonhoesjes met bumper. Deze nieuwe uitvinding is inmiddels ook verkrijgbaar voor de Iphone 8. De randen worden extra beschermd door de bumper en het hoesje zorgt er ook nog eens voor dat de impact van een val verminderd wordt. Hierdoor heb je veel langer plezier van je smartphone.

Screenprotector met verhard glas

Ben je niet zo te spreken over al die verschillende soorten telefoonhoesjes? Maar wil je je telefoon toch voldoende beschermen tegen krassen en andere ongemakken tijdens een valpartij? Ga dan voor een screenprotector met verhard glas, deze laag komt over het originele glas van je smartphone. Hierdoor ben je dubbel beschermd tegen krassen en blijft je glas langer heel. Ook als de impact heel groot is kan je smartphone er goed vanaf komen. Je hebt een grote kans dat de schade alleen beperkt blijft tot de screenprotector.

You may also like