De leukste restaurants van Twente!


Twente is een landstreek in de provincie Overijssel. Het is rijk aan historische steden en musea, wat maakt dat er meer dan genoeg te zien en te doen is. Mocht je nou meer een buitenmens zijn, dan is ben je in Twente ook zeker aan het juiste adres. De landstreek beschikt namelijk over prachtige natuur en natuurgebieden. De wandelliefhebber zal zich hier dan ook al gegoten voelen. Voor ieder wat wils. Ben jij van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan Twente? Lees dan vooral even verder. In dit artikel worden de leukste restaurant van de landstreek namelijk uitgebreid toegelicht. Zo kun jij straks voldaan en met een volle buik terugkijken op je mooie dag in dit prachtige gebied.

 

Il Tartufo

 

Allereerst is restaurant Il Tartufo een grote aanrader. Dit restaurant is de beste keuze voor de liefhebber van Italiaans eten. Voor niet al te veel geld kun je hier een heerlijke pizza krijgen gebakken in een echte Italiaanse houtoven die ook nog eens gestookt wordt met ovengedroogd beukenhout. Zo waan je je met de smaak van de pizza’s even helemaal in Italië. Heb je liever pasta? of kan je niet kiezen tussen pizza of pasta? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Je kan hier namelijk gemakkelijk maaltijden delen, zodat je helemaal niet hoeft te kiezen. Wil je laten verrassen? Kies dan voor het verrassingsmenu van drie of vier gangen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen.

 

Las Banderas

Hou je meer van Mexicaans eten dan van Italiaans eten? Dan is restaurant Las Banderas wellicht een betere keuze. Dit restaurant is gespecialiseerd in Zuid-Amerikaans eten. Dit is ook terug te zien in de aankleding van het restaurant. Met felle en gezellige kleuren, waan je je meteen in Zuid-Amerika zodra je binnenstapt. Met een menukaart vol vlees, vis en vega gerechten is er voor ieder wat wils. Een ideale plek om lekker met het gezin uiteten te gaan.

 

Las Carretas

Tot slot is ook restaurant Las Carretas een grote favoriet onder Twentenaren zelf ook. Niet gek ook, want in dit restaurant kun je net als bij Las Banderas heerlijk Mexicaans eten. De Mexicaanse sfeer is hier goed aanwezig in een prachtig aangekleed restaurant met buitenterras. Je kunt hier terecht voor een heerlijk drie gangen menu die je zelf samen kan stellen, maar je kan je ook laten verrassend met een vooraf samengesteld menu. 

 

Mocht je binnenkort dus naar Twente gaan, neem dan zeker even een bezoekje aan een van deze restaurants. Zo kun jij jouw dagje uit het allerbeste afsluiten met een heerlijk etentje!

You may also like