Lieve cadeaus om te geven aan opa en oma in de coronatijd

Lieve cadeaus om te geven aan opa en oma in de coronatijd


Corona. Alleen al bij het horen van dat woord draaien onze magen om. Wat is er de afgelopen maanden veel geschreven over dit onderwerp. Iedere dag hielden we het nieuws angstvallig in de gaten. Op zoek naar lichtpuntjes. Inmiddels mogen we langzaam weer een beetje genieten van het ‘nieuwe normaal’. Hoewel dit natuurlijk allesbehalve normaal is. De groep die echter nog weinig kan in ons land zijn de ouderen. Iedereen wordt hard getroffen, maar zij nog net een beetje meer. Ze niet kunnen knuffelen, dat is hetgeen wat het meest pijn doet. Daarnaast hebben zij zelf ook veel verdriet. Hun kinderen en kleinkinderen niet meer kunnen zien voelt als een enorme straf.

Toen het virus voor het eerst in ons land ontdekt werd, kregen we al snel het advies om jongeren en ouderen niet meer met elkaar in contact te brengen. En dat terwijl grootouders juist energie van hun kleinkinderen krijgen. Een dikke pakkerd is soms net wat ze nodig hebben om weer met extra kracht de dag door te komen. Zelfs nu de maatregelen versoepeld worden, wordt het voor de oudste generatie nog steeds afgeraden om in nauw contact met hun kleinkinderen te staan. Daarom is het hoog tijd om ze een hart onder de riem te steken. Te laten weten dat je aan ze denkt. Een lief cadeautje mag hierbij zeker niet ontbreken. Laat ze weten dat je van ze houdt met een prachtige foto op hout of een ander gepersonaliseerd cadeautje.

Verras ze met een foto op hout

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende manieren om foto’s in een cadeau te verwerken. Een foto op hout is helemaal hot. Dit paneel past werkelijk in ieder interieur. Van landelijk tot modern en alles daartussen in. En met een foto van de kinderen of kleinkinderen maak jij opa en oma zeker helemaal gelukkig.

De foto op hout krijgt ongetwijfeld een ereplaats in de woning van opa en oma. Zo hebben ze – zelfs wanneer ze jullie een tijdje niet kunnen zien – altijd het gevoel dat jullie dichtbij zijn. Een mooier en persoonlijker cadeau kan je niet geven.

Weet je niet goed welke foto je moet kiezen? Probeer de foto’s dan eerst op kwaliteit te sorteren. Foto’s die met een professionele fotocamera zijn gemaakt zijn natuurlijk altijd van veel hogere kwaliteit dan foto’s die met een smartphone zijn gemaakt. En hoe hoger de kwaliteit, hoe mooier de foto op hout zal worden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geheel nieuwe foto’s te maken en even snel een fototoestel te lenen. Op Pinterest vind je leuke ideeën en opstellingen voor het maken van de mooiste familiefoto’s. Niet alleen leuk voor opa en oma, maar stiekem ook voor in je eigen huis!

Verras ze met een foto op hout 

Een bijzondere poster

Kreeg je als kind altijd op je kop van je ouders als je weer eens de hele slaapkamer vol posters had gehangen? En lachen ze hier nog wel eens om met jouw eigen kinderen? Hoe leuk is het dan om ze niet alleen aan deze mooie momenten te herinneren, maar hier ook nog eens iets leuks mee te doen?

Laat bijvoorbeeld een foto van jullie gezin op een prachtige poster drukken. Deze kunnen ze in de woon- of slaapkamer ophangen. Zo hebben ze altijd een mooie foto om aan jullie te denken én genieten ze ook nog eens van de bijpassende herinnering. Een beter cadeau bestaat bijna niet en het brengt ongetwijfeld een glimlach op hun gezichten.

You may also like