kerstoutfit

Low-budget kerstoufit: 4 slimme tips


Rond de feestdagen laten we ons geld flink rollen. De één natuurlijk wat meer dan de ander, maar het blijft een dure maand. Denk maar eens aan al het extra eten dat in huis wordt gehaald tijdens de feestdagen, de versieringen die nog even snel ingekocht worden en de cadeautjes die uiteraard niet vergeten mogen worden. Natuurlijk mag ook een geweldige kerstoufit niet ontbreken. Dat laatste is iets waar je al maandenlang tegenop ziet. Natuurlijk is het shoppen voor nieuwe kleren leuk, maar het is ook weer allemaal extra geld in een té dure maand. Wil jij shinen in een nieuwe outfit tijdens de kerstdagen en is het budget net niet toereikend genoeg? Wij delen 4 slimme tips voor een low-budget kerstoufit.

Maak gebruik van promotiecodes

Rond de feestdagen strooien veel webshops en winkelketens met leuke acties en hoge kortingen. Door de ogen goed de kost te geven, kan je veel geld besparen als je gaat shoppen voor een nieuwe kerstoutfit. Een promotiecode kan soms wel kortingen opleveren tot 40%. Zo kan je met een klein budget alsnog een nieuwe outfit scoren. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om kerstinkopen te doen!

40% korting

Kijk kritisch naar de inhoud van jouw kledingkast

Natuurlijk hoef je echt niet alles nieuw te kopen om er stijlvol bij te lopen deze kerst. Misschien heb je al een hele gave blazer, jurk, rok of blouse in de kast hangen. Dan is het enkel een kwestie van één of twee items bij halen en jouw outfit is compleet voor de kerst. Als je deze vervolgens ook nog eens afmaakt met enkele nieuwe accessoires, ziet jouw outfit er weer als nieuw uit. Denk ook aan kleine dingen die al in jouw kast liggen en die je vervolgens dubbel gaat kopen. Een nieuwe panty bijvoorbeeld of en strapless bh. Door enkel de essentials te kopen kan je een hoop geld besparen.

Bezoek budgetwinkels

Je hoeft natuurlijk niet direct merkwinkels op te zoeken. Budgetwinkels beschikken tijdens de feestdagen vaak ook over een uitgebreide collectie kerstkleding. Denk bijvoorbeeld aan een foute kersttrui of simpele ‘little black dress’. Een kerstoutfit hoeft echt niet duur te zijn, als je maar weet op welke plekken je deze moet zoeken. Dankzij budgetwinkels hou je het budget binnen de perken en loop jij er deze kerst stijlvol bij.

little black dress

Neig je toch meer naar merkkleding of bekende winkelketens? Bekijk dan op Promotiecode.nl de acties die hier op dit moment lopen. Zo shop je gemakkelijk met korting en vind je snel de beste outfit voor de naderende feestdagen.

Struin rommelmarkten of kringloopwinkels af

Heb je heel weinig te besteden deze maand en wil je toch in iets nieuws voor de dag komen? Dan bieden rommelmarkten en kringloopwinkels solaas. Hier vind je rond de feestdagen zeer leuke kleding voor kleine prijsjes. Het zal je verbazen hoeveel kwalitatieve kleding hier worden aangeboden. Vaak zie je niet eens dat ze al gedragen zijn. Daarnaast is tweedehands helemaal hot dit jaar. Met een outfit van de kringloopwinkel maak jij een duidelijk fashion statement.

You may also like