Maak elke kinderkamer mooier met een nachtlampje voor de kleine

Maak elke kinderkamer mooier met een nachtlampje voor de kleine


Bedtijd kan zowel een spannende als een enge ervaring zijn, vooral als je kleintje de overgang maakt van een ledikant naar een eigen bed. Het goede nieuws is dat je de overgang soepeler kunt laten verlopen door een nachtlampje in de kinderkamer te introduceren. Dat helpt niet alleen om een rustgevende omgeving te creëren, maar geeft je kind ook iets leuks om naar te kijken als het in slaap valt. Lees verder voor onze gids met de leukste nachtlampjes, van eenhoornontwerpen tot konijnvormige lampen en zelfs Pokemon!

Nachtlampjes in de vorm van een eenhoorn

Er gaat niets boven de betoverende allure van een eenhoorn, en deze magische wezens zijn geweldige nachtlampjes voor kinderkamers. Zacht gloeiende LED’s in kleuren als roze, blauw en paars scheppen de perfecte sfeer in de kamer van je kind, terwijl ze wat schittering en vreugde toevoegen. Bovendien werken veel eenhoornlampjes op batterijen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over snoeren of kabels die in de knoop raken

Konijnvormige lampen

Voor wie iets traditionelers (of realistischer) wil dan eenhoorns, zijn konijnvormige lampen een schattige aanvulling op elke kinderkamer. Deze schattige lampen zijn er zowel in traditionele witte kleuren als in helderder roze en blauw, waardoor ze geweldig zijn ongeacht de andere kleuren die je in je kinderkamer hebt. Ze zijn ook voorzien van dimmers waarmee je zelf kunt bepalen hoe fel de lamp moet zijn, perfect als je iets subtiels wilt dat je kleintje niet wakker houdt tijdens het slapen gaan!

Pokemon nachtlampjes

Als je een ouder kind hebt dat van Pokemon houdt, is het een fantastisch idee een paar van hun favoriete karakters in hun slaapkamer introduceren! Er zijn tal van Pokémon nachtlampjes verkrijgbaar met klassieke personages als Pikachu, Charmander en Squirtle. Deze leuke lampen zullen zeker een glimlach op het gezicht toveren van je kindje, plus ze zijn uitstekende cadeaus voor Pokemonfans van elke leeftijd. Met een Pokémon lampje ligt elke Pokémon fan binnen no-time in Pokémon dromenland.

Nachtlamp kopen

Een goed nachtlampje kan het verschil maken als het erom gaat baby’s (of oudere kinderen) voor de nacht neer te leggen – niet alleen scheppen ze een rustgevende sfeer, maar ze zien er ook nog eens geweldig uit! Van eenhoorns en konijntjes tot Pokeballs met klassieke figuren als Pikachu, er is voor elk wat wils! We hopen dat we je met deze gids hebben geholpen het perfecte nachtlampje te vinden dat je kleintje laat glimlachen tot het weer ochtend wordt. Wat voor nachtlampje je ook zoekt, je vindt ze bij Top1Toys! Bekijk het online assortiment of kom langs in een van de vele gezellige winkels.

You may also like