Mama zijn en fit blijven

Mama zijn en fit blijven? Dit is hoe je het voor elkaar krijgt!


Wij begrijpen als geen ander dat het als moderne mama niet altijd even makkelijk is om in vorm te blijven. De zorg voor de kids, werken en ook nog genoeg tijd overhouden voor jezelf kan nog best wel eens uitdagingen met zich meebrengen. Niet zo gek dat jezelf afmatten in de sportschool niet altijd even hoog op je prioriteitenlijstje staat. Toch is het belangrijk dat je genoeg aandacht aan jezelf besteed. Jouw gezondheid is immers net zo belangrijk als het welzijn van de kids. Gelukkig zijn er veel manieren waarop je lekker actief bezig kunt zijn zonder dat je je overvolle agenda overhoop hoeft te halen. Met een paar simpele aanpassingen in je dagelijkse routine kun je al een groot verschil maken. Laat de auto bijvoorbeeld wat vaker staan en gebruik wat vaker de fiets! Zeker als de buurtsuper en de school van je kinderen zich op fietsafstand bevinden is het een goed plan om vaker de fiets te gebruiken!

Fiets jezelf jong en fit!

Fietsen doen we in Nederland op grote schaal. Ons kikkerlandje wordt dan ook niet voor niets een echt fietsland genoemd. De fiets is een prima vervoersmiddel waarmee je je vlot kunt bewegen door het verkeer, zeker als je kiest voor een elektrische fiets. Daarnaast is fietsen ook nog eens super gezond! Zo blijkt dat mensen die regelmatig fietsen net zo fit zijn als mensen die tien jaar jonger zijn. Fietsen maakt je dus jong en fit. Dat klinkt toch als muziek in de oren!

Een e-bike de oplossing?

Oké, op regelmatige basis de auto verruilen voor de fiets zorgt er dus voor dat je je fitter én jonger gaat voelen. Wij kunnen ons dus wel voorstellen dat je ook grotere afstanden op de fiets wilt afleggen. Wat dacht je van fietsen naar kantoor? Of naar familie en vrienden? Als je plant om dit op regelmatige basis te doen, is het zeker de moeite waard om je fiets te vervangen voor een elektrische model. Op een e-bike leg je flinke afstanden af zonder moe te worden. De elektrische fiets doet namelijk al het zware werk voor je. Jij hoeft alleen maar de trappers rond te trappen. De accu en de motor leveren de trapondersteuning, waardoor jij fluitend het fietspad over scheurt!

Stella e-bikes

Lijkt een elektrische fiets jou wel wat? Dan ben je bij Stella Fietsen aan het juiste adres! Stella e-bikes zijn namelijk verkrijgbaar in een heleboel verschillende modellen en kleuren. Daarnaast ben je verzekerd van de beste kwaliteit, top-service en zijn Stella e-bikes ook nog eens scherp geprijsd. Fietsen op een e-bike van Stella maakt fietsen een feestje.

You may also like