Meest trendy tuinmeubelen van 2021

Meest trendy tuinmeubelen van 2021


De zomer is in aantocht. Dit betekent dat we weer (meer) naar buiten kunnen. De dagen voelen al een stuk warmer aan en ze worden langer. Klinkt nu al goed. Een mooie tuinset maakt het helemaal af. Hier zijn de trends van 2021 voor je op een rijtje. Dan weet je in een mum van tijd welke trend er het beste bij je past. Genieten van een drankje in de tuin was nog nooit zo mooi om naar te kijken.

Zwarte tuinmeubels

Als je aan zomer denkt, denk je niet meteen aan zwart. Toch past dit echt perfect bij elkaar! Zwarte tuinmeubelen zijn zeer stijlvol en passen in elke tuin. Daarnaast zien de meubels er in de andere seizoenen er net zo mooi uit. Ben je bang dat het zwart iets te overweldigend wordt? Dan kun je altijd meer kleur aanbrengen met leuke accessoires. Ook kun je met accentkleuren werken, met de tuinmeubelen als basis. Zie je je die warme avonden op de veranda al voor je?

Kleur, kleur en kleur

In tegenstelling tot de ‘Zwarte meubeltrends’ zijn er ook de felle kleuren deze zomer sterk aanwezig. Kun je door omstandigheden niet naar je favoriete vakantieland? Maak er in je achtertuin dan een waar feest van. Oranje met roze of blauw, het maakt niet uit. Je bepaalt wat erin komt. Als de zon uiteindelijk is verdwenen kun je door sfeerverlichting nog lang nagenieten van je tropische paradijs.

Pasteltinten

Wil je wel kleur, maar niet al te fel? Dan zijn pastelkleuren misschien meer voor je. Deze zachte kleurgroep zorgt ervoor dat je helemaal tot rust kan komen buitenshuis. Even weg van de laptop binnen en genieten van een kop thee in je eigen oase. Ook is dit jaar de kleur mint grijs erg in trek. Door de lichte kleur van de tuinmeubelen krijgt je set gelijk een frisse uitstraling.

Modern Staal

Stalen tuinmeubelen hebben een moderne uitstraling. Zo passen ze in iedere tuin. Staal is daarnaast ook erg sterk, en gaat lang mee. Zo hoef je volgend jaar niet over je tuininrichting na te denken. Ga bijvoorbeeld voor aluminium vervaardigde tuinmeubels. Deze zijn licht in gewicht, dus super mobiel. Ideaal voor als je je opstelling wilt veranderen. Staal kun je in bijna elke kleur krijgen die je wilt. Dus dit kun je combineren met een van de andere trends die net zijn besproken. Dat zijn twee vliegen in één klap. Het staal wordt met een sterke poedercoating behandelt. Zo kun je jarenlang rekenen op mooie zomeravonden in de tuin.

Rope tuinmeubelen

Wat is rope eigenlijk? Eigenlijk is het heel simpel. Vertaal rope naar Nederlands en je krijgt: touw. Tuinmeubels gemaakt met touw zijn de afgelopen jaren steeds vaker voorbij gekomen. Niet gek dat we deze trend nog steeds zullen zien in 2021. Rope is beschikbaar in verschillende kleuren en door de flexibiliteit van het materiaal is het in ontelbare vormen de weven. Natuurlijk zit het ook nog een hartstikke lekker. Ook het onderhoud van de meubels valt reuze mee. Met behulp van water en een borsteltje maak je de meubels gemakkelijk schoon.

You may also like