Mokken bedrukken tegen zeer scherpe prijzen


Een bedrukte mok is een leuke cadeau voor uw medewerkers of klantrelaties. Een mok heeft veel mogelijkheden om uw boodschap over te brengen naar uw relaties. Hoewel een mok een vrij simpel geschenk is, is er toch een groot assortiment waar u uit kunt kiezen. Mokken variëren van inhoud, grootte en vorm. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een witte mok, die aan de rechterzijde van het oor wordt bedrukt met uw logo. Dit is de meest populaire en gangbare positie om een mok te bedrukken met uw logo.
U kunt natuurlijk ook voor een speciale mok kiezen om te bedrukken. Bijvoorbeeld een krijtmok of een fotomok. Een fotomok is geheel in full color rondom te bedrukken met uw artwork. We raden deze mok aan als u een afbeelding op de mok wilt laten bedrukken. Houdt u er wel rekening mee dat de foto minimaal 300 dpi moet zijn. Is de resolutie lager dan 300 dpi, dan wordt de afbeelding niet scherp op de mok gedrukt. Het wordt dan een pixelachtige afbeelding.

Uitgebreide assortiment te bedrukken mokken

Mokken hebben een erg uitgebreid assortiment om te bedrukken met uw logo. Mokken kunt u bedrukken in een of meerdere kleuren. Dit kan op verschillende posities in de mok.

U kunt kiezen voor:
– Aan de voorzijde (oor rechts)
– Aan de achterzijde (ook links)
– Tegenover het oor
– Aan de binnenzijde van de mok
– Aan de onderzijde
– Rondom

Zoals u kunt zien zijn er een heleboel manieren om een mok te bedrukken. Dit biedt kansen voor u om uw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren op een mok. Kiest de juiste kleur mok erbij en u hebt een prachtig relatiegeschenk voor uw relaties en een functioneel communicatiemiddel.

Mokken bedrukken

Mokken bedrukken doet u bij BudgetGift.nl

Mokken bedrukken tegen een zeer scherpe prijs doet u bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft jarenlange ervaring in het bedrukken van mokken en biedt veel mogelijkheden voor u om uw perfecte mok te bedrukken. U kunt de mokken gemakkelijk bestellen via hun website. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact ze op. Ze hebben een uiterst vriendelijke klantenservice en helpen u graag op weg. Voor mokken te bedrukken bij BudgetGift.nl zorgt u voor een mooie cadeau voor uw klantrelaties. En stiekem ook voor eigen gebruik natuurlijk.

You may also like