boyfriend jeans

De mooiste boyfriend jeans onder 50 euro


 

Ben jij modebewust maar ook bewust van je portemonnee? De boyfriend jeans worden tegenwoordig steeds populairder, maar als je voor de wat bekendere merken gaat kunnen de prijzen kunnen al gauw boven de 100 euro lopen. In dit artikel leggen we je uit waarom wij vrouwen deze broeken zo fijn vinden en waar je de mooiste boyfriend jeans voor onder de 50 euro online kunt bestellen.

Wat zijn boyfriend jeans?

Bij boyfriend jeans lijkt het alsof je je jeans letterlijk hebt geleend van je mannelijke wederhelft. Deze broek heeft een stoere uitstraling, zit los rond je benen, is voorzien van rechte pijpen en is vaak baggy. Heerlijk voor op warme zomerdagen met slippers en een bijpassend t-shirt! Om een vormeloos silhouet te voorkomen kun je deze jeans mooi combineren met een aangesloten top. En voor een meer vrouwelijke uitstraling kun je de pijpen oprollen en er je mooiste pumps bij dragen.

 

De “boyfriend” stijl ontstond al bij de komst van de eerste true blue jeans in 1873. Later begon Marilyn Monroe de boyfriend jeans rage in de jaren ‘60, nadat ze erin werd gespot tijdens de productie van de film The Misfits. Ze droeg vaak loszittende jeans die een contrast vormden met haar buitengewoon vrouwelijke uiterlijk, om zo een meer masculiene schoonheid te creëren. Tientallen jaren later zou Katie Holmes gespot zijn op de straten van NYC na een generale repetitie, waarbij ze de jeans van Tom Cruise droeg. De boyfriend jeans werden al snel weer populair en werden gedragen door beroemdheden zoals Sarah Jessica Parker en Reese Witherspoon.

Boyfriend jeans onder de 50 euro vergelijken

Wil je ook rondlopen met zo’n stoere look of simpelweg een jeans kopen die gewoon wat lekkerder zit? Dan vertellen we je nu via welke site je het beste deze jeans in huis kunt halen. Op Jeansvinden.nl vind je alle verschillende soorten jeans – waaronder dus ook boyfriend jeans – van alle grote merken zoals Boohoo, Pepe Jeans, Only, G-Star RAW, Esprit, Bianco, Levi’s, Diesel en ASOS.

 

Omdat Jeansvinden.nl samenwerkt met alle verschillende betrouwbare online shops kunnen zij een overzicht bieden van alle jeans en de prijzen. Via de overzichtspagina van de boyfriend jeans kun je bijvoorbeeld filteren op merk, kleur, materiaal en maat. Wanneer je de jeans gevonden hebt waar je naar op zoek was, kun je vervolgens bekijken op welke webshop je deze het voordeligst kunt bestellen. Wil jij alle merken boyfriend jeans van onder de 50 euro met elkaar vergelijken, klik dan hier. Veel shopplezier gewenst!

You may also like