vakantiebestemmingen voor vrouwen

De mooiste en leukste vakantiebestemmingen voor vrouwen


Het nieuwe jaar is al weer een paar weken geleden van start gegaan. Het weer is guur en de eerste goede voornemens zijn al weer verbroken. Genoeg redenen dus om iets leuks in het vooruitzicht te hebben. Wat dacht je van een heerlijke vakantie? Wij hebben de leukste vakantiebestemmingen voor jou op een rijtje gezet. Krijg jij al de vakantiekriebels?

Parijs, Rome, of New York – Shop till you drop  

Shoppen, Shoppen en nog eens shoppen… wat doen wij dat graag tijdens de vakantie! Wat dacht je ervan om dit jaar een stedentrip te doen met een paar vriendinnen naar de grootste shopsteden van dit moment? Hoog op ons lijstje staat in elk geval New York. Laat je verrassen door alle extravagante boetiekjes en bekende merken. Als je houdt van shoppen is dit een waar paradijs. Ook voor geweldige shows kun je terecht op Broadway, als een echte ster paradeer je vervolgens op Times Square!

Ook Rome en Parijs staan niet alleen symbool voor de romantiek en mooie mannen, maar ook nog eens voor hun geweldige winkelstraten. Op verschillende plekken kan je hier terecht voor urenlang winkelplezier.

IJsland – Neem een bezoekje aan het meest vrouwvriendelijke land

Wil je echt een keertje in het zonnetje gezet worden? Ben je een feministe in de dop en snak je naar gelijkheid tussen man en vrouw? Dan is IJsland voor jou gemaakt. Dit land staat bovenaan als het gaat om vrouwenrechten. Dat voelt pas echt als thuis komen. Qua bezienswaardigheden is dit voor ons het favoriete land. Wat is er nu heerlijker dan baantjes trekken in een warmtemeer terwijl het buiten ijskoud is of wil je liever de geisers en vulkanen van dichtbij bekijken? Onze favoriet is in elk geval het maken van een sledehondentocht om zo de prachtige natuur te verkennen.

Zon, zon, zon in Mallorca

Zoek je veel liever de zon op? Ga dan last minute naar Mallorca. Met de langgerekte stranden en prachtige natuur is dit een heerlijke vakantiebestemming. Op de boulevard kan je s’ avonds heerlijk langs markt kraampjes lopen en om echt te winkelen kan je je hart ophalen in het centrum. Tevens staat Mallorca bekend om zijn kind vriendelijkheid. Veel hotels beschikken over een zwembad en kinderaccommodaties, zo hoef je niet altijd perse naar het strand toe of buiten vermaak te zoeken. Ideaal met wat kleinere kinderen. Daarnaast kan je de drukte makkelijk op zoeken door af te reizen naar de badplaats El Arenal, zo’n 8,5 km van het vliegveld in Mallorca.

vrouwen vakantie

You may also like