Must have festival outfits van 2019

Must have festival outfits van 2019


Het festivalseizoen komt er weer langzamerhand aan. een van de leukste seizoenen van het jaar. Het zonnetje schijnt volop, de temperaturen kunnen aardig oplopen en iedereen is in een goede stemming. Of je er nu een middagje, een dag of een hele weekender erop uit trekt, je wilt er natuurlijk wel erg leuk uitzien. Lees daarom vooral verder en ontdek wat de must have festival outfits van 2019 zijn.

Romantisch en fleurig in Bohemian

Een van de meest geliefde en leukste trends is de Bohemian stijl. Hier kun je oneindig mee variëren, kies bijvoorbeeld voor een romantisch, los vallend en fleurig rokje, een stijlvol pakje in de vorm van een jumpsuit of een opvallend jurkje met een paar goede biker boots. Maak dit af met goudkleurige sieraden en je look is helemaal klaar voor dat ene leuk festival.

Bohemian stijl

Relaxte flared broekjes

In de winter kwam de flared al regelmatig voor in het modebeeld en ook tijdens vele festivals in 2019 ga je deze broek veel zien. Kies voor een stoere variant van denim of een comfy variant van polyester. Op het gebied van kleuren en prints kun je oneindig variëren. Kies je voor een drukke print, dan zijn een topje in een effen kleur en een goed paar sneakers erbij een leuke combinatie. Zo weet je zeker dat je de plank niet mis gaat slaan!

Shine bright like a diamond

Dit jaar mag je knallen op een festival! Felle kleuren gaan het modebeeld op festivals domineren. Speel je het liever op safe en gaat je voorkeur niet uit naar een outfit in felle en contrasterende kleuren? In dat geval kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal details met felle kleuren aan te brengen in je outfit. Denk hierbij aan de kleur nagellak, de veters van je schoenen of het tasje dat je mee gaat nemen.

felle kleuren

Omslagjurkjes met een handig heuptasje voor jouw festival outfit

De naam zet het eigenlijk al, een omslagjurkje is onwijs fijn om te dragen. Je hebt het jurkje binnen een paar seconden aan, je outfit is direct helemaal compleet en je kunt oneindig variëren als het op accessoires aankomt. Jouw telefoon, sleutels en festival muntjes kun je makkelijk opbergen in een bijpassend heuptasje, oftewel fanny packs. Combineer het jurkje met casual sneakers, een leuke slipper of stoere boots. De keuze is volledig aan jou!

Maak iedere festival outfit helemaal compleet met stijlvolle accessoires

Ook al kan jouw outfit helemaal on point zijn, stijlvolle accessoires maken jouw outfit helemaal compleet. Denk hierbij aan een toffe earparty met verschillende oorbellen, enkelbandjes, armbandjes, kettingen en leuke accessoires voor in je haar. Staat er een weekend op de planning waarvan je weet dat je niet veel gaat slapen in je eenpersoons tent? Koop een paar haarbandjes en zet je haar op een knot, zodat je je niet langer zorgen hoeft te maken over jouw kapsel. Hoe zie je jouw ideale outfit voor een festival in 2019 voor je?

stijlvolle accesoires

 

You may also like