luxe fauteuil

ontspannen eigen luxe fauteuil


Kijk je ook wel eens in de woonbladen van woonwinkels waar van die stoere fauteuils staan waar je jezelf deze woonbladen in ziet lezen of gewoon heerlijk in kan relaxen? Waarin je ’s ochtends heerlijk in kan wakker worden met een kop koffie en ’s avonds je favoriete televisieprogramma in kan kijken? Ik kan hier uren over dromen, maar om realistisch te zijn: de tijd ontbreekt om dit te kunnen doen. Druk hebben we het allemaal en voor je het weet is de dag alweer om en lig je alweer in je bed. De kinderen moet naar school, je moet sporten, werken, natuurlijk wil je ook je vrienden en familie nog zien en dan heb je thuis ook nog een gezin. De een is heel goed in relaxen en neemt hier ook echt de tijd voor terwijl de ander alleen maar kan denken dat hij geen tijd heeft om te relaxen. Maar geloof mij, na de aanschaf van een heerlijke fauteuil die perfect bij jou past, wordt relaxen een stuk gemakkelijker en heb je ook zin om gewoon even niks te doen. De vraag is natuurlijk welke fauteuil past het beste bij jou?

Stoer of juist een landelijke fauteuil?

Kies je eerder voor een stoere of juist een landelijke fauteuil? Kijk hierbij vooral naar wat het beste bij jou past en wat het  beste bij jouw huis past. Een nieuwe stoel aanschaffen is namelijk best een investering en doe je niet zomaar. Ga dan ook zeker bij een aantal woonwinkels kijken zodat je zeker weet dat je voor jou de beste fauteuil gekocht hebt. Denk bij het kopen van een goede fauteuil ook aan de jouw lichaam. Ben je lang of juist klein? Heb je snel last van je rug of houd je juist van een fauteuil waarin je lekker onderuitgezakt kan zitten? Kijk dan ook goed of je goed met je voeten bij de grond kan en of de rugleuning hoog genoeg is voor jou.

Past het bij je interieur? 

Niet alleen het zitcomfort maar zeker ook het uiterlijk van de fauteuil is heel belangrijk. Dit is natuurlijk heel persoonsgebonden. Iedereen heeft een eigen smaak. Als ik naar mezelf kijk ben ik altijd erg fan van de landelijke stijl, wat ik dan ook graag in een fauteuil wil terugzien. Een landelijke fauteuil herken je vaak aan de ronde vormen van de stoel en de gecapitonneerde rugleuning. Voor de kleur van de fauteuil is het dan ook belangrijk dat je kiest voor een grondkleur, zoals een zandkleurige katoenen stof.

Ben je opzoek naar een echte eyecatcher in je huis? Kies dan voor een stoere leren fauteuil. Hierdoor creëer je gelijk een hele andere sfeer. Iedereen zijn eigen smaak natuurlijk!

Houd je meer van eenheid in je huis en interieur? Zorg dan dat je bank en je fauteuil matchen met elkaar. Op deze manier houd je het vaak rustig in je woonkamer. Ook kan je dan denken om een lovescat aan te schaffen. Op deze manier blijf je in dezelfde stijl.

En als die fauteuil, door jou uitgekozen, helemaal jouw smaak en jouw fauteuil, dan eindelijk in jouw huiskamer staat, dan ben ik heel benieuwd of jij net als ik beter kan relaxen en hier ook meer tijd voor vrij wil maken.

 

You may also like