Ontwerp zelf je smartphonehoesje

Ontwerp zelf je smartphonehoesje


Ben jij die saaie smartphone hoesjes ook zo beu? Ben je al tijden op zoek naar een hoesje dat bij jou past? Lijkt die zoektocht eindeloos te zijn en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws! Tegenwoordig is het mogelijk om je eigen smartphonecase te creëren. Dankzij de talloze ontwerpmogelijkheden van Casimoda kan jij jouw hoesje naar geheel eigen wens samenstellen. Hierdoor kan je je creativiteit de vrije loop laten. Wil je het liever simpel en toch persoonlijk houden? Kies dan voor de unieke ontwerpen die voor jou samengesteld zijn of laat zelf een foto op het hoesje drukken. Hou je van gewaagdere ontwerpen? Ontwerp dan je hoesje geheel zelf, zonder de hulptools die je op de website kunt vinden. Persoonlijker kan niet!

Origineel hoesje: voor iedereen geschikt!

De oprichters van het bedrijf weten maar al te goed dat uniciteit tegenwoordig een belangrijke rol speelt. Toch moet het ontwerpen van een uniek hoesje ook niet te moeilijk zijn. Daarom hebben zij oplossingen bedacht om het ontwerp nog eenvoudiger te maken. Zo beschik je over talloze begin designs, waarmee jij je eigen persoonlijke creatie kunt samenstellen. Hier heb je dus geen Photoshop-skills voor nodig. Maak een keuze uit de talloze unieke designs of voer enkel nog initialen of naam toe. Je eigen smartphonehoesje ontwerpen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Meer dan 500 ontwerpen

Natuurlijk hoef je het hoesje niet helemaal vanuit het niets te maken. Dit betekent echter niet dat je direct voor een standaard hoesje hoeft te kiezen. Op de website vind je verschillende templates om jouw hoesje op verder te bouwen. Kies bijvoorbeeld uit foto’s van je favoriete artiesten of kies een thema die bij jou past. Je kunt er ook voor kiezen om je favoriete quotes op het hoesje te laten drukken. Zo stop jij een stukje van je eigen persoonlijkheid in het smartphonehoesje.

smartphonehoesje ontwerpen

Volledig zelf samenstellen

Natuurlijk zijn er ook mensen die bomvol creativiteit zitten en liever het gehele hoesje zelf samenstelling. Ook dit is mogelijk op Casimoda. Leef je volledig uit en bekijk welke kleuren, stijlen en ontwerpen bij jou past. Laat de Picasso in je los en geniet van het verbluffende resultaat! Op Casimoda vind je een eenvoudige ontwerptool waarmee je met enkele klikken een geheel gepersonaliseerd hoesje kunt samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor je favoriete vakantiekiekjes of foto’s van je gezin en vrienden. Persoonlijker kan bijna niet!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang jij je aan het formaat van het hoesje houdt, zijn er geen grenzen aan je eigen fantasie. Laat daarom je verbeelding spreken en verbluf anderen met jouw creatieve talent. Succes verzekerd!

Win shoptegoed

Wil jij jouw gepersonaliseerde telefoonhoesje bij Casimoda maken? Vergeet dan zeker niet om jouw ontwerp via social media te delen. Bij dit bedrijf vinden ze het super fijn om de reacties en creaties terug te zien. Door jouw post op Instagram met #CasiStyle te plaatsen, maak je kans op een shoptegoed van maar liefst € 25,- Zo kan je nog veel meer andere hoesjes creëren of misschien zelfs wel cadeau doen aan familie en vrienden.

You may also like