Welk boek lees jij op vakantie

Op vakantie? Eindelijk even lezen!


Op vakantie ontspan je. Eindelijk heb je de tijd en rust voor een goed boek. Een boek is heerlijk voor de stille momenten. Ligt iedereen nog te slapen of is de rest van het gezin even weg? Heb je genoeg gewinkeld, gepraat en geslenterd? Ontstaat er verloren uurtje in de middag of avond? Of heb je de hele dag voor jezelf? Pak dan je boek en kom tot rust. Stap in een andere wereld en ontspan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit goed voor je is. Tijdens je vakantie heb je tijd voor een mooi boek. De nieuwste boeken kopen, doe je bij Stumpel.

Welk boek lees jij op vakantie?

Natuurlijk heb je zo je eigen voorkeuren. Ieder genre is een wereld op zich. Zo kun je boeken kopen in de subcategorieën thriller, roman en non-fictie. Hierbij wil je ook echt even weten welke boeken het meest gelezen worden en waarom. Bekijk hiervoor de Boeken top-tien van Stumpel. Dit zijn de boeken die het meest verkocht zijn in de afgelopen periode. Dit verschilt natuurlijk per genre. Bekijk dus zeker ook de andere top-tien. Zoals de top-tien Thrillers, voor wat extra spanning in je vakantie!

lezen vakantie

Papieren boek: nog altijd populair

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een papieren boek. Het voordeel van een papieren boek is natuurlijk dat deze echt aanvoelt als een boek. Het is tastbaar, eenvoudig, met een fraaie kaft. Ook is deze snel en makkelijk weg te leggen en later weer op te pakken. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken dat je boek gestolen wordt. En ook als je deze vergeet is er weinig aan de hand. Daarom geniet het papieren boek bij veel lezers nog altijd de voorkeur.

De voordelen van een e-book

Weet je echter zeker dat je je e-book goed kunt opbergen en opladen, dan biedt het digitale boek natuurlijk zijn eigen voordelen. Het is lichtgewicht, bevat een enorme bibliotheek en biedt zo extra keuze op vakantie. De techniek is bovendien goed doorontwikkeld en dus gemakkelijk voor onderweg. Zeker nu internet en een goede wifi-verbinding standaard worden op campings, vakantieparken en terrasjes. Bij Stumpel bestel je voordelig je e-books en ook e-readers.

You may also like