milieuvriendelijke tuinhaarden van RENY

Populair: de milieuvriendelijke tuinhaarden van RENY


Ben je geïnteresseerd in milieuvriendelijke tuinhaarden? Terecht, want op dit gebied is veel te ontdekken. De meest zuinige, innovatieve en gebruiksvriendelijke (tuin)haarden en pelletkachels wachten op ontdekking. Bewonder de designs, die het resultaat zijn van jarenlange verbeteringen en innovaties. Vooral de buitenkachels van RENY mag je niet missen. Welke van deze 3 buitenkachels past het beste in je tuin?

Genieten van rendement

In tegenstelling tot veel andere fabrikanten van kachels, kiest RENY voor het hoge rendement en de lage emissiewaarden van het ‘gesloten’ verbrandingssysteem. Hiermee regelt het verbrandingsproces zichzelf. Ook blijft de bediening eenvoudig. Dit CO2-neutrale rendement, samen met het gebruiksgemak, dragen bij aan de populariteit van milieuvriendelijke tuinhaarden.

De waarde van cortenstaal

Het prachtige roestbruine cortenstaal maakt van elke RENY-buitenkachel een bijzondere verschijning. Dit effect gaat niet verloren, want het materiaal is uiterst weersbestendig en duurzaam. Hoewel deze staalsoort reageert op buitenlucht, vochtigheid en opdroging, blijft de verroesting oppervlakkig. In plaats van schade ontstaat een fraai patina, de dikke oppervlaktelaag die men ‘edelroest’ noemt.

De 3 milieuvriendelijke RENY-tuinhaarden

RENY maakt indruk met 3 zeer markante ontwerpen. Allemaal zijn deze buitenkachels vervaardigd uit cortenstaal. De hoge sierlijke schoorstenen zijn niet alleen fraai, maar minimaliseren ook de rookoverlast bij de buren en in de tuin.

PIQUIA

Oerdegelijk, compact en industrieel. Het maakt de vierpotige tuinhaard Reny PIQUIA niet minder sierlijk en sfeervol. De stalen deursluiting is verzinkt, en de roestvrijstalen bouten rondom de deur geven een stoere look. De vier poten zorgen voor een stabiele basis, en contrasteren fraai met het warmkleurige cortenstaal.

BIJUGAReny-Piquia haard

Het model BIJUGA is een ambachtelijk ogende buitenkachel. De duwstang en ladeknoppen zijn vervaardigd uit merbau-hout. Het plaatmateriaal, de bouten en moeren en de naar buiten gevouwen verbindingsnaden, samen met het driedimensionale RENY-logo, geven deze kachel een vroeg-industriële charme. De twee grote wielen en duwstang maken deze kachel eenvoudig verplaatsbaar.

QUARUBA

Iedereen wil rondom de QUARUBA zitten. Deze kubusvormige terraskachel heeft (naar wens) 1 tot 4 glaspanelen, en een deurtje. De deursluiting ligt fraai verzonken tussen de rechterpoot en het deurpaneel. Door vier onzichtbare wieltjes is verplaatsing gemakkelijk. Op een fraai plateau tussen de poten leg je je mooiste stukken hout.

 

You may also like