Printabonnement afsluiten- de voordelen op een rijtje!

Printabonnement afsluiten: de voordelen op een rijtje!


Beschik je al heel wat jaren over een printer in eigen huis en bevalt dit je eigenlijk heel goed? Maar merk je toch steeds vaker dat je halverwege het printen cartridges tekort komt? Dan ben je zeker niet de enige. Het is misschien wel de grootste ergernis tijdens het printen. Printpapier op of cartridges leeg wanneer je net een belangrijk document wilt afdrukken. Wanneer je veelvuldig print is het afsluiten van een printabonnement dan ook helemaal geen slecht idee.

Een goed voorbeeld is HP instant ink. De printer geeft hierbij een signaal af naar HP wanneer de cartridges bijna volledig zijn gebruikt. Vervolgens zorgt HP er voor dat je direct de juiste cartridges krijgt toegezonden. Daarnaast ontvang je ook een retourenvelop, waarmee je oude cartridges gratis kunt retourneren. Wel zo gemakkelijk! Ben je nog niet geheel overtuigd? Maar is een printabonnement afsluiten wel iets waar je al een geruime tijd over aan het nadenken bent? Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Beter voor het milieu

Op veelvuldig printen rust tegenwoordig een behoorlijk stigma. Veel printen is minder goed voor het milieu. Dat is een feit. Toch zijn er genoeg manieren waarop je tijdens het printen meer bij het milieu stil kunt staan. Bijvoorbeeld door cartridges niet weg te gooien, maar te recyclen. In de meeste gevallen ontvang je een handige retourenvelop, waarmee je eenvoudig oude cartridges kunt terugsturen. Daarnaast voorkom je door het gebruik van een printabonnement natuurlijk ook mislukte afdrukken, omdat de cartridges halverwege leeg zijn geraakt. Daar bovenop komt natuurlijk ook het feit dat je niet meer de deur uit hoeft om zelf nieuwe cartridges te halen. Zo bespaar je uiteindelijk ook weer extra benzinekosten. Kortom: met een printabonnement geniet je van duurzamer printen.

Voordeliger

Geld besparen op de printkosten is iets wat we allemaal wel zouden willen. Een printabonnement afsluiten is (in de meeste gevallen) gelukkig ook een stuk voordeliger. Dit is een eenvoudige manier om snel geld te besparen. Bij een printabonnement betaal je namelijk enkel een x bedrag aan abonnementskosten. Hierbij zijn alle mogelijke kosten qua cartridges inbegrepen. Hoe meer je print, hoe voordeliger je uiteindelijk dan ook uit zult zijn. Een printabonnement is dan ook met name geschikt voor vrouwen die veel en snel willen printen. Je grijpt nooit mis, draagt alsnog je steentje bij aan het milieu en bent ook nog eens een stuk goedkoper uit. Win-win!

printabonnement

Je grijpt nooit meer mis

“De cartridges zijn bijna leeg.” Bij die melding slaat je hart direct een slag over. Oh nee, niet nu! Juist nu je een belangrijk document moet uitprinten werkt de printer weer eens niet mee. Een grote irritatiefactor. Gelukkig brengt een printabonnement hier verandering in. De printer geeft zelf een seintje aan de leverancier wanneer de cartridges bijna leeg zijn. Hierdoor ontvang je de cartridges ruim voordat je computer een melding geeft. Zodra je de melding ontvangt, heb je al een geruime tijd een nieuwe cartridge in de kast liggen. Direct vervangen en printen maar!

You may also like