relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor onderweg


Voor bijna elke klantrelatie die je hebt, heb je wel een geschenk nodig. Je hebt nieuwe klanten die je graag als klant wilt houden en laat je blijdschap zien met een geschenk wat toonaangevend is voor jouw bedrijf. Of je hebt een klant die je al jaren trouw is, voor deze klanten heb je ook relatiegeschenken, maar dan zijn ze wel wat persoonlijker en qua kwaliteit een stukje beter. Je verwacht in principe meer van die klant en wil hem daar voor ook belonen. In plaats van hem een katoenen tas te geven, die zijn vrouw of vriendin kan gebruiken op het strand, geef je hem een koffiebeker van hard plastic. Hij kan dan koffie meenemen en dat in de trein of auto opdrinken wanneer het druk is of als hij in de file staat te wachten. Het voordeel van zo’n beker is, is dat je hem op elk moment van de dag kunt bijvullen. Je kunt de beker ’s ochtends al van huis meenemen en op je werk weer bijvullen.

Online je relatiegeschenken bestellen

Je kan naar een groothandel gaan en daar grote hoeveelheden bestellen. Je hebt dan fysiek contact met de verkoper, wat ook fijn is. Echter duurt het op deze manier wel langer voordat je de geschenken geleverd hebt. Om het voor jou makkelijker te maken kun je online je relatiegeschenken bestellen. Je kijkt rond op diverse websites die relatiegeschenken aanbieden en maakt daar in je keuze. Er zijn honderden soorten relatiegeschenken, van powerbanks tot drinkflessen tot zonnebrillen. Online je relatiegeschenken bestellen gaat erg snel, je kiest het product wat je wilt. Kiest de kleur, de opdruk en eventueel de tekst of afbeelding die je er bij wilt. Je kiest het aantal producten wat je wilt, bijvoorbeeld 25 of misschien wel 1.000, en je hebt dat dan binnen de kortste keren op het genoemde adres geleverd.

Promotieartikelen met een snelle levertijd

Ben je vergeten om je promotieartikelen te bestellen? Geen nood, tegenwoordig kun je promotieartikelen bestellen met een snelle levering. Deze geschenken kunnen sneller geleverd worden dan de andere geschenken. Jij hebt op tijd je geschenken op het afgesproken adres en je klant heeft op tijd een leuk geschenk van jou gekregen. Relatiegeschenken met een snelle levertijd zijn niets anders dan relatiegeschenken met een normale levertijd. Relatiegeschenken met een snelle levertijd kunnen bedrukt worden met een logo, afbeelding op tekst die toepasselijk is voor jouw bedrijf. Promotieartikelen van textiel zijn de laatste ook erg in trek.

Kleding bedrukken

Een groot voordeel van de meeste relatiegeschenken is dat ze ook functioneel zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook mooie kleding als een relatiegeschenk hebben en er bestaat de mogelijkheid om deze te laten bedrukken met een tekstje of een bedrijfslogo. Op deze manier kun je reclame maken voor je bedrijf en heb je een lekkere trui, jas of broek aan. Voor de mooiste relatiegeschenken kun je terecht bij SupremeRelatiegeschenken.be.

 

 

You may also like