Industriële hanglampen

Robuust, stoer en sfeervol: Industriële hanglampen


Industriële hanglampen zijn robuust, stoer en toch eenvoudig en opvallend en maken je interieur zeker af. Je vindt er een breed scala aan industriële hanglampen in verschillende stijlen en designs, van grote industriële hanglampen tot kleiner en compact van formaat, ideaal voor ruimtebesparing. Een reeks kleuren van koper, staal en messing tot mat zwart en grijs met gedetailleerde ophangkettingen en draadraster frames op tinten. Eindeloze keuzes als het gaat om onze uitgebreide collectie industriële hanglampen.

Industriële hanglampen die gewaagd zijn, gedurfd met opvallende accenten

Statements en decoratieve industriële hanglampen die ideaal zijn voor uw woonkamer, keuken en eetkamer vindt u bij ons allemaal. Een gedetailleerde en handgemaakte design industriële hanglamp zal je bank niet breken, je zult merken dat bijna al onze design lampen van exclusieve merken, zoals BelaLuz zijn betaalbaar en door hun unieke en opvallende stijl zullen ze uit de door jou gekozen kamer transformeren. Industriële hanglampen hoeven niet alleen van metaal te zijn, bekijk onze leren, betonnen en houten hanglampen in industriële stijl waarin verschillende decorstukken bij u thuis samenkomen. Complimenteer de lampen met mooie en decoratieve LED-lampen, deze lampen zijn niet alleen energiezuinig maar hebben ook een langere levensduur, door hun rustige en decoratieve gloeidraden zorgen ze in combinatie met een industriële hanglamp voor een mooie en sfeervolle verlichting. Industriële hanglampen zijn niet alleen voor gebruik binnenshuis, u zult zien dat we veel buitenverlichting hebben in hanglampen in industriële stijl, er zijn industriële hanglampen voor buiten, variërend van IP44s-IP67s, afhankelijk van waar u ze wilt monteren. Laat je inspireren en kies de perfecte moderne vloerlamp voor elke ruimte binnen en buiten ons huis of werk.

moderne vloerlamp

De industriële look is hip, en je kunt deze look op verschillende manieren aan je huis toevoegen

 Industriële hangers zijn een geweldige manier om deze leuke stijl in je keuken, woonkamer of eetruimte te creëren. Deze hanglampen zijn uniek en roepen die klassieke industrieel geïnspireerde sfeer op waar zoveel mensen naar hunkeren. Wayfair heeft een uniek assortiment industriële hangers om uit te kiezen. Dus wat maakt dit soort verlichting zo uniek? Hier zijn drie kenmerken waar u op moet letten, zodat u de perfecte hanglamp kunt kiezen.

Brede metalen kappen creëren een onmiskenbare industriële look. Metaal is een van de meest integrale elementen die de perfecte look creëren voor een ruimte met een industrieel thema. Kies industriële hangers met brede tinten die verkrijgbaar zijn in verschillende looks zoals zwart, verweerd of koperachtig tinten.

Glazen bollen zijn een slimme keuze. Helder of gekleurd, glazen bollen en kappen zijn een must voor industriële hangers. Kies een lamp met slechts één armatuur, of kies een lamp met meerdere lampen, zodat je hem over je kookeiland kunt hangen. Dit duurzame element is iconisch als het gaat om industrieel design.

Kies unieke accenten voor een authentieke uitstraling 

Details zoals katrollen, gehamerde texturen en kooi achtige tinten doen denken aan deze felbegeerde stijl. Industriële hangers met toegevoegde verfraaiingen zorgen ervoor dat de verlichting van uw huis zich onderscheidt van de rest en geeft elke kamer een buitengewone uitstraling.

You may also like