schoenen kopen vriend

Schoenen kopen voor je vriend: hier moet je aan denken!


Ben je al een tijdje opzoek naar het perfecte verjaardagscadeautje voor je vriend? Zoek dan niet verder! Wat dacht je van een prachtig paar schoenen van zijn favoriete merk? Schoenen kopen voor iemand anders blijft lastig en al helemaal voor je eigen vriend. Je weet immers hoe kieskeurig hij is en je bent er al gauw bang voor dat je verjaardagscadeau helemaal niet in goede aarde valt. Gelukkig zijn er ook voordelen als je schoenen voor je eigen vriend koopt. Zo bepaal je stiekem niet alleen een beetje hoe hij er overdag bij loopt, maar is het ook nog erg gemakkelijk om achter de juiste maat te komen. Je kunt immers gemakkelijk even in zijn schoenen kijken welke maat hij eigenlijk heeft. Bovendien ben je bekend met zijn smaak en is het gemakkelijk om iets uit te kiezen wat hij ook echt mooi gaat vinden. In dit artikel vertellen we waar je aan moet denken bij het kopen van schoenen voor je vriend.

Schoenen kopen voor je vriend

Bewaar altijd het bonnetje

Ook al denk je zeker te weten welke maat schoenen en smaak je vriend heeft, het is altijd belangrijk om het bonnetje te bewaren tot hij de schoenen ook daadwerkelijk gepast heeft. Elke schoen heeft immers een andere pasvorm. Zo zullen Van Bommel schoenen heel anders zitten dan oude sneakers. Het kan dus best zijn dat je vriend bij een andere merkschoenen een heel andere maat heeft. Bovendien kan het ook zo zijn dat de schoenen toch niet helemaal zijn smaak zijn of dat hij liever een ander model heeft. Je doet er dus altijd goed aan om het bonnetje zorgvuldig te bewaren. Het is dan ook verstandig om de schoenen niet te vroeg te kopen. Anders verloopt het termijn om te retourneren en dat zou uiteraard zonde van je geld zijn.

Van bommel heren schoenen

Bekijk zorgvuldig zijn schoenencollectie

Als de mogelijkheid er is om in zijn schoenencollectie te gluren, moet je hier gretig gebruik van maken. Bekijk eens goed welke schoenen je daar allemaal ziet staan. Welke merken hij graag draagt, welke soorten schoenen hij al in zijn collectie heeft en hoe de staat is van de schoenen. Als je ziet dat hij versleten sandalen of teenslippers in zijn kast heeft liggen en het de komende weken onwijs mooi weer wordt is dat uiteraard een enorm goed cadeau! Zie je echter dat hij al tientallen paren sneakers in zijn kast heeft liggen? Ga dan eens voor wat anders en verras hem met iets nieuws om te dragen.

 

Zo weet jij precies wat zijn smaak is!

Het kopen van schoenen voor iemand anders is ontzettend lastig. Ook al denk je iemand door en door te kennen, soms verrassen ze je enorm als het gaat om smaak in kleding of schoenen. Om teleurstellingen te voorkomen doe je er goed aan om voor af alvast een beetje te peilen welke schoenen hij wel mooi zou vinden. Blader eens subtiel door een catalogus en laat hem eens de nieuwe collectie van Floris van Bommel schoenen zien. Vanzelfsprekend zal hij zijn mening geven over de schoenen die jij hem toont. Zo weet je precies welke zijn smaak zijn en welke je beter niet kunt kopen. Reken maar dat hij verrast is als jij met zijn nieuwe schoenen op de proppen komt!

 

You may also like