ketting mi moneda

Sieraden combineren met je outfit


Met sieraden maak jij je outfit helemaal compleet. Toch kan het combineren van sieraden nog best lastig zijn. Veel vrouwen beschikken over tientallen verschillende sieraden, maar echt een sieraad uitkiezen is toch niet zo makkelijk. Uiteindelijk blijven ze dan toch liggen en dat is natuurlijk hartstikke zonde! Sieraden kunnen immers zoveel doen voor je uitstraling. Het is allereerst raadzaam om setjes sieraden te kopen, zoals de Mi Moneda ketting en Mi Moneda armband. Hierdoor weet je precies wat bij elkaar past en is het enkel een kwestie van omdoen. Met de volgende tips sta jij ‘s ochtends nooit meer voor een dilemma.

1.    Goud of zilver:een makkelijke keuze

Het combineren van sieraden is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Je hoeft alleen maar een paar gouden regels te onthouden. Het is eerst belangrijk om de kleur van je outfit te bepalen. Doe je vandaag iets met warme of lichte kleuren aan? Als je vandaag voor die donkerbruine sweater gaat is een gouden sieraad veel mooier dan een zilveren. Dit komt dan beter tot zijn recht.

2.    Oorbellen dilemma

Het stylen van je oorbellen is misschien wel het makkelijkste klusje. In principe passen die bijna overal wel bij. Het is wel belangrijk om ze te matchen met je andere sieraden. Als je een over-the-top ketting draagt is het bijvoorbeeld aan te raden om juist simpele oorbellen te dragen. Zo zorg je voor een rustigere look. Draag je je haar vandaag los? Ga dan voor lange oorbellen om ze nog meer op te laten vallen.

oorbel mi moneda

 

3.    De juiste ketting vinden

Een ketting kan je outfit maken of breken. Wil je een statement maken of ga je voor een neutrale look? Allereerst is het belangrijk om op de halslijn van je shirt te letten. Heb je een lage V-hals? Dan staat vooral een lange ketting erg mooi. Als je een col draagt kan je zowel een lange als een korte ketting dragen. Daarnaast is het ook belangrijk om de uitstraling van je outfit te bepalen. Ga je voor een stoere bikerjeans met bijpassende top? Of paradeer jij vandaag met een jurkje over de straten? Zo weet je ook welke stijl ketting je kan gebruiken.

4.    Een geschikte armband uitkiezen

Een armband uitkiezen is vaak een stuk makkelijker nadat je de rest van de sieraden bij elkaar gezocht hebt. Je moet nu enkel nog een passende match maken. Vervolgens nog een paar ringen erbij en je bent klaar om te gaan!

armband mi moneda

 

Vind je het nog steeds erg lastig om combinaties te vinden in jouw kast? Kijk dan eerst eens welke kleuren je allemaal in de kast hebt hangen. Zo weet je precies welke kleuren je moet gaan shoppen. Dat maakt het combineren straks een stuk makkelijker.

You may also like