Deze sieraden passen het beste bij jouw bruidsjurk

Deze sieraden passen het beste bij jouw bruidsjurk


Op jouw grote dag wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. Dat begint bij een mooie bruidsjurk. Maar hier houdt het natuurlijk niet bij op. Zo kun je jouw look met sieraden helemaal afmaken. Het is eigenlijk de laatste toevoeging die je extra mooi maakt. Maar hoe vind je nu de juiste sieraden bij je bruidsjurk? Wij geven je tips!

Deze sieraden passen bij je jurk

Om de juiste bruidssieraden uit te kunnen kiezen. Dien je rekening te houden met wat voor jurk je draagt. Hierbij is het raadzaam om naar de halslijn te kijken. Laten we beginnen bij de strapless halslijn. Bij een strapless jurk houd je het liever eenvoudig. Je wilt sieraden die niet te veel opvallen. En zelfs het dragen van géén bruidssieraden is een optie. Dit is zeker het geval bij een optische illusie halslijn of een halternek. Hierbij vermijd je zelfs liever een ketting.

Draag je een vierkante halslijn? Dan dien je het ook niet te opzichtig te maken. Kies bij voorkeur een ketting die niet super lang is. Denk aan een ketting met kleine stenen. Deze zal je heel mooi staan. En dan de boothals. Hierbij kun je gekleurde stenen dragen. Deze zullen je gegarandeerd goed staan. Maar ook kleine steentjes zullen het heel goed doen.

Tenslotte kun je nog een asymmetrische halslijn dragen. Hierbij mag je jezelf wél uitleven. Zo passen opvallende oorbellen hier heel mooi bij. De kleur van de sieraden is afhankelijk van de kleur jurk. Zo kun je bij een witte jurk, zilveren of platina sieraden dragen. Maar bij een ivoorkleurige bruidsjurk ga je liever voor de gouden sieraden. Laat je hierin vooral adviseren door winkel waar je jouw aankopen gaat doen.

silveren-sieraden-witte-jurk

De locatie en tijd

Ook dien je de sieraden aan te passen op de locatie van jouw bruiloft. Want zal de bruiloft buiten plaatsvinden? Bijvoorbeeld op een boerderij? Dan kies je het liefst voor eenvoudige sieraden. Kies in plaats daarvan voor een trouwzaal? Dan kun je weer groter uitpakken met de sieraden. Zo kun je opvallende sieraden dragen op wat meer op te vallen.

Je kapsel en gezicht

Maar ook je kapsel en gezichtsvorm zijn belangrijk om in de gaten te houden. Zo kun je bij kort haar heel goed lange oorbellen dragen. Heb je lang, los haar? Dan zijn opvallende sieraden een goede keuze. Je kunt voor parels en diamanten kiezen wanneer je hier niet helemaal is opgestoken. Dan nog jouw gezichtsvorm. Heb je meer een rond gezicht? Dan passen lange sieraden heel goed. Maar wanneer je een langer gezicht hebt, kun je juist weer beter grotere sieraden dragen. Tenslotte kun je bij een vierkant gezicht de hoekige juwelen vermijden.

Combineer de sieraden met de rest

We willen je er ook nog op wijzen, dat je jouw sieraden dient te combineren met de rest van de accessoires. Want draag je bijvoorbeeld een haarband of bloemenkrans, dan kun je beter voor kleine sieraden gaan. Kies voor opvallende juwelen wanneer je niets in je haren draagt.

Ten slotte willen we je er nog op wijzen, dat je niet moet overdrijven met sieraden. Natuurlijk zijn sieraden heel mooi. En kunnen ze jouw outfit afmaken. Maar uiteindelijk draait het om jou. Je ziet er het mooiste uit wanneer je niet te veel sieraden draagt. Want je eigen schoonheid gaat voorop, toch? Bij voorkeur houd je het dus bij zo’n drie tot vier sieraden.

You may also like