mok

Speciale krijtmokken voor kinderen zorgen gegarandeerd voor plezier


Kinderen knoeipotten wat af als het om eten en drinken gaat. Leuk serviesgoed, speciaal voor kinderen ontwikkeld, zorgen voor leukere eet- en drinkmomenten aan tafel.

De webshop Mokken.nl ontwikkelde hierop speciale kindermokken, met een wel zeer eigen karakter: ontdek de “krijtmok”! Deze mok is speciaal voorzien van een speciale krijtlaag, waardoor kinderen eigen tekeningetjes kunnen maken op de mok. Natuurlijk wordt dit er ook weer direct afgespoeld zodra de mok in aanraking komt met water.

Deze speciale mokken voor kinderen-editie, van Mokken.nl, kunnen niet per stuk worden afgenomen, maar worden per eenheden verkocht. Leuk voor kinderwinkels, kinderdagverblijven, of bedrijven die relatiegeschenken verstrekken met het oog op kinderen.

Wanneer je veel met kinderen werkt, weet je als geen ander dat een mok met een bedrijfslogo vrij weinig indruk op ze maakt. Voor kinderen moet het vooral ontzettend leuk zijn. Daar heeft Mokken.nl iets op bedacht. De speciale krijtmokken kun je namelijk laten voorzien van je eigen logo of print en zorgt daarnaast voor ontzettend veel plezier doordat kinderen er met een krijtje zoveel op kunnen tekenen als ze willen. Die zijn zonder twijfel een hele poos zoet.

Hoe te bestellen?

Klinkt dit als een relatiegeschenk wat precies bij uw bedrijf of organisatie past en zou u graag een bestelling plaatsen? We leggen u graag uit hoe u dit precies bestelt.

  • Ten eerste is het zaak te bedenken welk design u wil laten drukken op de mok en uit hoeveel kleuren dit bestaat.
  • Onze mokken voor kinderen worden bedrukt met een speciale tampondruk waardoor tot wel vier verschillende kleuren op de mok gedrukt kunnen worden.
  • Afhankelijk van de grootte van uw bestelling, zullen de kosten voor het bedrukken uiteindelijk steeds lager uitvallen.
  • Bent u nog niet helemaal zeker van het ontwerp? Bestel dan eerst een drukproef zodat u zeker weet dat u uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat.

You may also like