Steigerhouten bed met bureau: ideaal voor de tienerkamer.


Als je kind ouder wordt, gaat het kinderbed plaats maken voor een tienerbed. Tienerbedden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je de keuze uit een eenpersoonsbed, een twijfelaar, bedbank, een hoogslaper of de lagere variant: een halfhoogslaper. Als je kind een tiener wordt, verandert er veel. Ze willen zich terug kunnen trekken in hun eigen domein om zo te tutten, te gamen of huiswerk te maken. Kortom, bij het bereiken van deze leeftijd is het de hoogste tijd voor een metamorfose van de slaapkamer. Belangrijke factoren hiervoor zijn de oppervlakte van de slaapkamer en de wensen van je kind.

De grootte van de slaapkamer

Bij het inrichten van de slaapkamer speelt de oppervlakte een grote rol. In een kleine slaapkamer is het passen en meten om een kast, bed een een bureau kwijt te kunnen. En een bureau op de slaapkamer is toch wenselijk, want je kind zal steeds vaker huiswerk moeten maken. Wil je dit praktisch aanpakken ruimte te besparen? Dan kies je voor een bed met bureau. Soms is een slaapkamerdeur ook een belemmering in de slaapkamer. Doordat deze opengaat naar links of naar rechts, kun je niets plaatsen tegen de muur. Indien mogelijk, is het een optie om de dichte deur te vervangen door een schuifdeur. Hiermee kun je ruimte te besparen er geef je je kind toch wat hij of zij nodig heeft: een prettige en stoere kamer.  Is de slaapkamer groot genoeg? Dan past een twijfelaar of een bedbank heel goed.

Steigerhouten hoogslaper

Stoer steigerhout

Een stoere slaapkamer creëer je met steigerhout. Hier kun je werkelijk alles van (laten) maken, zoals bedden, bureaus, kasten, tuinmeubelen, tafels en nog meer meer. Ook een steigerhouten bed met bureau behoort tot de mogelijkheden. Je hebt hierbij de keuze uit een hoogslaper of een halfhoogslaper. De opties zijn eindeloos.

Meer onder je bed

Onder het bed is er niet alleen ruimte voor een bureau. Er kan nog veel meer onder zoals een (kleding)kast, planken of een gezellig bankje met handige klep voor meer opbergruimte. Ook zijn bedden met bureau en bank of zithoek populair bij kinderen die al iets ouder worden en dus meer behoefte hebben aan een eigen plek om te werken, spelen of te  ontspannen. Een heel populair bed is bijvoorbeeld hoogslaper met bureau Noah.

Een perfect steigerhouten bed op maat

Zoek je een bed met bureau, dan wil je  goed kunnen vergelijken. Alle reden om het aanbod bedden met bureaus van VanLonden.com door te nemen. In de webshop vind je tientallen verschillende bedden met uiteenlopende thema’s, compleet met meerdere sfeerfoto’s steigerhouten bed. Zo zijn er extra ruimtebesparende vide-bedden, bureaus met uitschuifbare bureaubladen en bureaus met slimme opbergkasten en planken. Deze bedden zijn gemaakt voor meisjes of jongens, voor grote of kleine kamers. Heb je zelf een idee voor een bed met bureau? VanLonden.com hoort het graag en maakt het voor je op maat. Je bent ook van harte welkom in de showroom van ons bedrijf. Deze is gevestigd aan de Dukaatstraat 5 in Oosterhout. Wij leveren en monteren in heel Nederland en in België.

You may also like