Rode smoking

Stijltips van top tot teen voor de liefde van jouw leven


Is jouw man of vriend ook altijd iemand die het uiterlijk maar voor lief neemt? Iemand die elke dag dezelfde outfit aantrekt en nooit eens iets speciaals doet? Heb jij al maanden zuchtend toegekeken voordat je besloot in te grijpen en hem wat styling tips hebt gegeven? Maar weet je zelf ook niet precies waar je moet beginnen? Wij gingen op zoek naar de beste stijltips voor mannen.

Zoek een passende outfit voor elke gelegenheid

Mannen vinden het vaak maar wat lastig om bij elke gelegenheid een passende outfit te vinden. Toch is het ook niet nodig om hem elke dag in iets nieuws te pushen. Een man ziet er op zijn aantrekkelijkst uit als hij iets draagt waar hij zich prettig in voelt. Als hij doordeweeks gewoon een gemakkelijke en comfortabele outfit aan wilt trekken, moet dat dan ook geen enkel probleem zijn. Het is echter niet gek als je verwacht dat hij zich anders kleedt voor speciale gelegenheden. Je kunt hem ook geïnteresseerd maken in andere kledingstijlen. Zoek bijvoorbeeld eens samen naar een Smoking van Rietbergh.com en laat hem via de digitale wereld passie voelen voor andere kleding stijlen. Bovendien kan een smoking nooit ontbreken in de kledingkast van de man, er is altijd wel een gelegenheid waar deze voor gebruikt kan worden.

Smoking Rietbergh

Baardgroei… hot or not?

De ene vrouw houdt er van en de ander wilt er niks van weten: baardgroei bij hun partner. We weten allemaal dat de slordige en onverzorgde baard echt niet meer kan anno 2018, hoe zorgeloos en ruig deze dan ook is. Leer je partner dan ook de noodzaak van een verzorgde haargroei kennen. Het heeft immers geen zin als je partner er tip top gestyled uitziet en alles boven de kin onverzorgd is. Baardgroei kan zeker hot zijn, maar houd het dan wel netjes bij!

Schoenen met de broek matchen

Waar de meeste vrouwen een moord doen voor een volle kledingkast met schoenen, zijn mannen vaak al gauw tevreden met een enkel, comfortabel paar. We betrappen veel mannen er dan ook op dat ze zich in een splinternieuwe jeans hijsen en vervolgens het geheel afmaken met een paar afgetrapte gympen. We snappen dan ook best dat dit erg comfortbal zit, maar wat doet dit voor de rest van je outfit? Juist… niet zo veel! Haal dan ook meerdere comfortabele herenschoenen in huis en match een aantal schoenen met verschillende broeken. Comfortabel en mooi kunnen best hand in hand gaan!

nette mannen schoenen

Een tripje naar de kapper doet vaak al wonderen

Wil je de liefde van je leven echt een flinke make-over cadeau doen? Voor veel mannen is het een kwestie van doen, alvorens ze van stijl willen en durven te veranderen. Natuurlijk hoeven ze hun uiterlijk niet te veranderen, je houdt van hem zoals hij is. Toch zie je dat de wil er wel is, maar dat je vriend of man gewoon niet weet hoe hij zich zelf kan stylen. In dat geval is een tripje naar de kapper altijd een goed idee. Zij kunnen hem voorzien van een modern en ultra hip kapsel en dat geeft vaak al net de boost die zij nodig hebben om weer wat meer aandacht aan hun uiterlijk te besteden

You may also like