Laarzen

Stijlvolle laarzen voor het najaar & de winter


De zomer is nu echt voorbij. De dagen worden weer korter, de wintertijd gaat in en de temperaturen dalen naar de enkele cijfers. Inmiddels hebben de meeste vrouwen al hun winterkleding uit de kast getrokken en wordt misschien zelfs al de winterjas gedragen. Jammer dat de zomer voorbij is, maar toch hebben we een beetje goed nieuws om je op te vrolijken: een nieuw seizoen betekent namelijk ook shoppen voor schoenen. Als vrouw kun je immers nooit genoeg schoenen hebben.

Ben jij op zoek naar echte winterschoenen en staan laarzen op je prioriteiten lijstje? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles over de laatste trends op het gebied van laarzen voor het najaar & de winter van 2020/2021.

Enkellaarzen

De ideale schoen om te dragen tijdens het najaar, en eigenlijk wel alle andere momenten van het jaar, is de enkellaars. Enkellaarsjes zijn ontzettend veelzijdig, passen bij heel veel verschillende outfits en kunnen vrijwel het gehele jaar door gedragen worden. Natuurlijk zijn ze met name in het najaar zeer populair, maar ook in het voorjaar staan ze nog prima onder een fleurig jurkje. Natuurlijk ligt de wijze waarop deze gecombineerd kan worden ook deels aan de kleur en de stijl van de laars, maar in de meeste gevallen is combineren relatief eenvoudig.

Enkellaarsjes zijn onder verschillende outfits te dragen. Ze staan geweldig onder een strakke skinny jeans of bij een lange jurk. Ook onder flared pants – dé hit van 2020! – zijn ze een geweldige eyecatcher. Bovendien zijn enkellaarsjes vandaag de dag in heel veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Wij hebben de populairste soorten kort op een rijtje gezet:

  • Witte enkellaarzen: deze zijn met heel veel verschillende outfits te combineren en zijn een luchtige tegenhanger voor donkere tinten.
  • Enkellaarzen met veters: niet het makkelijkst om aan te trekken, maar wel ontzettend stijlvol! De perfecte keuze voor iedere stoere vrouw.
  • Enkellaarzen met grove zool

  • Enkellaarzen met een vierkante neus

hoge laarzen

Hoge laarzen

De winter heeft ook ontzettend veel voordelen. Zeker in de modewereld. Zo mogen we zodra de temperaturen dalen weer onze favoriete hoge laarzen uit de kast trekken (of stiekem een nieuw paar kopen!) En laten hoge laarzen nou net over ontzettend veel voordelen beschikken.

Het grootste voordeel van hoge laarzen is dat ze vooral heel praktisch zijn in de winter. Ze houden je benen lekker warm. Ideaal wanneer je tijdens de kou een relatief dunne panty draagt. Bovendien staan ze ook nog eens bij vrijwel iedereen en kunnen ze met heel veel verschillende outfits worden gecombineerd. Leuk onder een jurkje, maar ook heel stoer met skinny jeans.

Het materiaal van de laarzen is allesbepalend voor het comfort en de uitstraling. Natuurlijk zien we ieder jaar weer nieuwe trendkleuren en materialen. Wanneer je echter jaren van dezelfde laarzen gebruik wilt maken, dan weet je in elk geval zeker dat je met suède of glad leer altijd goed zit. Dit zijn materialen die blijvend populair zijn en met vrijwel iedere outfit gecombineerd kunnen worden.

You may also like