tassen trend vrouwen

De tassen trend voor vrouwen


De meeste vrouwen hebben er vaak genoeg van. In allerlei soorten, maten, kleuren en merken. Grote en kleine, dure en goedkope, zwarte en gekleurde het kan allemaal. We hebben het natuurlijk over de tassen trend voor vrouwen. In de winter gaan we vaak voor een zwarte tas, terwijl we in de zomer meer van de felle kleuren zijn.  Ook ligt er bij veel vrouwen tenminste wel één merk tas in de kast. In de herfst en wintermaanden lijken de tassen altijd wat saaier te worden dan in de zomer, maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Om deze reden gaan  we kijken naar de tassentrends van dit moment, zodat jij er ook van de winter helemaal hip bij loopt.

De tassen met logo

De bekend merk tassen zijn overal te vinden. De merktassen met logo zijn ook weer helemaal hot. Op de catwalk zijn ze niet weg te denken en ook op de straten zie je ze vaak voorbij komen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, omdat er vaak een behoorlijk prijskaartje aan zo een tas hangt.  Toch zijn er veel mensen die toch één keer in hun leven een Michael Kors tas of een andere merk tas willen hebben. Het is even een grote uitgave, maar geef toe, dan heb je wel iets heel moois om mee te pronken op de straten.

Mickael kors tas

Ook is de Furla tas een echte must. Deze tassen zijn ook ideaal om mee te nemen naar je werk of gewoon voor een dagje weg. Ze hebben vaak een neutrale look waardoor deze voor elke gelegenheid geschikt zijn.  Furla tassen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen, waardoor er voor elke gelegenheid wel een geschikte tas is.

furla tas

De fanny pack

De fanny pack, ook wel de heuptas, is denk ik wel de trend van 2018.  Waar je deze voorheen vaak bij oude mensen zag of wandelaars, zijn ze  nu haast niet meer weg te denken dit seizoen. Op Instagram zie je ongeveer iedereen influencer er wel mee en deze zijn er dan ook in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook deze heuptasjes zijn bij de grote merken niet weg te denken op de catwalk. Maar niet alleen de grote merken hebben ze. Bij elke modewinkel hangt er tenminste wel één fanny pack binnen. Natuurlijk is het super handig zo een heuptasje en misschien ook nog wel veiliger dan een gewone tas in verband met zakkenrollers, als het dan ook nog de trend van deze tijd is, nou wat wil je dan nog meer.

De tas met handvat

Wat je tegenwoordig ook vaak zit zijn de kleine crossbody tassen met handvat op de bovenkant. Op deze manier kan je de tas ook vasthouden , waardoor deze gelijk een heel ander imago krijgt. Zo kan je dat ene jurkje moeiteloos net wat specialer maken. Maar als je bijvoorbeeld een dagje op pad gaat is het heerlijk dat je de tas gewoon crossbody kan dragen en je de tas dus niet con

You may also like