xbox live voor vrouwen

Tip: speel Xbox Live Gold voor een nieuwe gamebeleving


Uit onderzoek blijkt dat het aantal vrouwen dat frequent gamet veel hoger ligt dan we verwacht hadden. Vrouwen gamen dagelijks op de pc, telefoon of spelcomputer. Waar de man dit slechts enkele keren per week doet. Wel blijkt dat de gamesessies van mannen langer duurt en dat er meer mannelijke gamers zijn. Hoog tijd dan ook om op onze blog aandacht te besteden aan gamen. Wij kwam al snel uit op Xbox live. Dit is een bijzondere en innovatieve online service, aangeboden door Microsoft voor de Xbox 360, Xbox One, Windows en Windows Phone. Doormiddel van een Xbox Live card is het mogelijk om gebruik te maken van de Gold versie. Hiermee is het mogelijk om met andere spelers uit verschillende werelddelen games te spelen. Dit zorgt dan ook voor een nieuwe en verslavende gamebeleving. In dit artikel vertellen we je meer over Xbox Live en leggen we tevens uit wat de betalingsopties zijn om gebruik te kunnen maken van deze speciale functie.

Wat is Xbox Live precies?

Xbox live is een service die aangeboden wordt door Microsoft en in de basis gratis en voor iedereen toegankelijk is. Doormiddel van Xbox Live is het mogelijk om berichten te sturen naar je vrienden, een vriendenlijst bij te houden, demo’s van nieuwe games te downloaden, online games te spelen en nog veel meer. Dit is in principe geheel gratis en vraagt enkel om een internetverbinding en je moet een eigen account aanmaken zodat je herkenbaar bent voor anderen. Let op, deze moet wel gekoppeld zijn aan een ander Microsoft account. Denk bijvoorbeeld aan je eigen Hotmail-account. Xbox live komt in 2 verschillende vormen: Xbox Live Silver en Xbox Live Gold. Xbox Live Silver is gratis en hiermee kan je gebruik maken van alle bovenstaande genoemde opties. Enkel online gamen is niet mogelijk hiermee. Als je hier gebruik van wilt maken zal je je Xbox Live moeten upgraden naar de Gold variant. Weet je niet zeker of dit iets voor jou is en wil je hier niet direct geld aan uitgeven? Bekijk dan of je nog de mogelijkheid hebt om dit een maand gratis uit te proberen. Je krijgt hier vaak een melding van nadat je voor het eerst een account hebt aangemaakt. Zo kan je het kosteloos een maand uitproberen en weet je zeker of het iets is wat jij vaak gaat gebruiken.

xbox live

Een Xbox Live Gold abonnement verkrijgen

Er zijn verschillende manieren om aan een Xbox Live Gold abonnement te komen. Zo kan je met een creditcard een langdurig abonnement afsluiten, waarbij er jaarlijks of maandelijks een bedrag betaald moet worden. Het is echter ook mogelijk om een prepaid kaartje te gebruiken. Het voordeel van een Xbox Live card is dat je deze in verschillende varianten treft en deze je in een bepaalde periode toegang verschaffen. Zo zit je niet direct een jaar vast aan een abonnement als het uiteindelijk niks voor jou blijkt te zijn. Het is tevens mogelijk om via een PayPal-account betalingen te voltrekken.

Xbox Live Gold

You may also like