Lingerie kopen

Tips voor het kopen van lingerie


Lingerie… welk vrouw is er nou niet dol op? Met lingerie kan je werkelijk alle kanten op en je stemming geheel afstemmen op jouw ondergoed. Heb je even nergens zin in en wil je alleen maar met een bak chocolade en een plaid op de bank zitten? Dan trek je je meest oncharmante, maar desalniettemin heerlijk zittende, oma-onderbroek aan en geniet je van een heerlijk los en vrij gevoel. Ben je echter klaar voor een spannende avond? Dan trek je natuurlijk je meest sexy lingeriesetje aan, om alvast goed in de stemming te komen. Ondanks dat we dol zijn op het dragen van verschillende soorten lingerie, is lingerie kopen een heel ander verhaal. Dit is iets waar we niet alleen dikwijls tegenop kijken, maar waar we simpelweg ook niet zo ‘goed’ in zijn.  In deze blog geven we je een aantal tips voor het kopen van prachtige lingerie.

tips lingerie

Probeer verschillende maten uit

Net als bij kleding en schoenen is het bij lingerie heel belangrijk dat je meerdere maten uitprobeert. Dat je bij het ene merk een maatje S hebt, wil niet zeggen dat dit bij een ander merk ook zo is. Door te passen verschaf je jezelf zekerheid. Een te krap of te wijd setje lingerie is niet alleen een stuk minder mooi, maar zit ook nog eens helemaal niet lekker. Het uitproberen van verschillende maten is een klein werkje, maar verhoogt het draagcomfort aanzienlijk.

Nieuwe musthave: de bralette

De bralette werd voor het eerst door het grote publiek opgemerkt in 2017. Inmiddels is deze niet meer weg te denken uit onze kledingkast en is de bralette een ware musthave te noemen. Het grote verschil tussen een bralette en bh is dat een bralette geen beugels of voorgevormde cups bevat. Er wordt dan ook niet gesproken van een cupmaat, maar van een kledingmaat zoals S, M, L, etc. Opvallend aan de bralette is dat ze enorm veelzijdig zijn en steeds moderner worden aangekleed. Kijk maar eens naar de Calvin Klein bralette, waarbij de bralette een belangrijk onderdeel uitmaakt van de rest van de outfit. Een bralette is vooral een aanrader voor vrouwen met een kleine cupmaat. Vrouwen die gezegend zijn met een volle boezem, kunnen de bralette beter links laten ligt. Deze geeft immers vrijwel geen steun, wat negatieve gevolgen kan hebben voor de rug en nek.

Lingerie kopen calvin klein

Fashiontip: combineer een fashionable bralette met een doorschijnende top, zo combineer je sexy en stoer op een hoger niveau!

Praktisch denken

Natuurlijk zijn al die kleine strings enorm mooi om te zien, maar bedenk ook of het praktisch is. Zo rond de maandelijkse periode is het ook best wel fijn om een paar degelijke onderbroeken in de kast te hebben liggen. Maak bij het kopen van lingerie dan ook altijd praktische overwegingen. Pin je niet vast aan één stijl, maar bedenk ook dat je de lingerie de gehele maand door moet dragen. Haal een goede combinatie van sexy en comfy lingerie in huis en je zal merken dat je voorlopig nooit meer mis hoeft te grijpen.

You may also like