Tips bij het kopen van de perfecte bikini

Tips bij het kopen van de perfecte bikini


De zomer is in volle gang en wat is dat een feest. Want het is heerlijk zonnig weer met hoge temperaturen. Geen beter moment om de beach babe uit te hangen. Het enige wat je daarbij nodig hebt, is natuurlijk een mooie bikini waarin jouw lichaam op en top tot zijn recht komt. Bikini’s zijn er in talloze soorten en maten, dus je kunt alle kanten op. De belangrijkste tip bij het kopen van jouw favoriet, is dat je het beste kunt kiezen voor een bikini die je positieve punten benadrukt. Want die maken je sexy en speciaal en zo ben jij op het strand en aan het zwembad helemaal de bom!

Kies een mooi model

Als je op zoek gaat naar de perfecte bikini kies je dus een model dat je op het lijf geschreven is. Je hebt een zandloper-figuur als je bent gezegend met ronde billen, een smalle taille en grote borsten. Al deze pluspunten kun je uitstekend showen in een bikini. Er zijn vele modellen die bij dit figuur passen. Variërend van de strapless bikini en de monokini tot de brazilian bikini. Maar door rekening te houden met twee tips creëer je het mooiste plaatje. Met een halter top doe je je borsten het meeste eer aan. Kies liever geen shorts, want die laten je billen groter lijken. Heb je een peer-figuur dan kun je het beste kiezen voor een broekje dat klein maar fijn is en een egale kleur heeft. Ga met je top helemaal los om je smalle bovenlichaam goed tot z’n recht te laten komen. Wil je dat wat meer volume geven? Kies dan voor een push-up top. Ook is het leuk om helemaal los te gaan met accenten zoals ruffles, prints en fringes.

Bikini online bestellen

Heb je al een mooie bikini in gedachten om deze zomer in te shinen? Dan is het een goed idee om die online te kopen. Dit biedt je namelijk verschillende voordelen. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je die binnen enkele dagen thuis. Je hebt jouw bikini dus lekker snel in huis! Daar kun je de bikini in alle rust passen om te bekijken of die aan al je fashionwensen voldoet. Past die toch niet helemaal in het plaatje dat je in gedachten had? Ook geen probleem, want dan kun je de bikini gewoon retourneren. Wil je jezelf ook trakteren op sexy lingerie setjes? Als je die in een webshop koopt, werkt dat op dezelfde handige manier. Bovendien kun je met je laptop, tablet of smartphone, discreet en ongestoord shoppen vanaf je favoriete plek op de bank.

You may also like