Tips om jezelf seksueel te behagen

Tips om jezelf seksueel te behagen


Net zoals seks is masturbatie voor zowel jongens als meisjes normaal. Toch wordt het nog weinig besproken en lijkt het alsof het nog te veel een taboeonderwerp is. Ook al zou dat helemaal niet zo moeten zijn. Wanneer je nog jong bent is het wel lastig om te weten hoe je moet beginnen en wanneer precies. Zelfs oudere mensen kunnen nog met deze vragen rondlopen. Wij geven je dan ook graag tips om jezelf seksueel te behagen. Deze tips zijn niet leeftijdsgebonden. Iedereen kan er mee aan de slag gaan om er voor te zorgen dat je gaat genieten. Dat kan door het gebruik van speeltjes, bijvoorbeeld een grote dildo maar ook met andere tips zal je net zo veel plezier beleven.

Tip 1: vind het juiste tijdstip

Voor iedereen is er een juiste tijdstip om te masturberen, voor iedereen is dit ook gewoon verschillend. Voor de één zal dit s’ avonds zijn en een ander geniet er meer in de ochtend van. Het vinden van het juiste tijdstip om bezig te zijn moet je zelf proberen te vinden. Wanneer je met een grote dildo bezig bent kan het zijn dat je dit op bepaalde momenten fijner vindt dan op andere.

Tip 2: Vind de juiste plek

Logischerwijs denkt iedereen er altijd aan dat het bed de enige plek is waar je jezelf seksueel kan behagen. In de meeste situaties zal het bed hier ook de beste plek voor zijn. Toch kan het wel eens helpen om ook andere plekken te proberen, denk eens aan onder de douche of in bad. Belangrijk is dat je jezelf veilig en comfortabel voelt, dit kan bijvoorbeeld achter een deur waar een slot op zit. Zo weet je zeker dat niemand binnen komt wanneer je met jezelf bezig bent.

Tip 3: Neem er de tijd voor

Hoewel iemand die seks heeft vast wel eens een vluggertje maakt, is niet zo lekker dan er uitgebreid de tijd voor nemen. Masturberen vergt ook tijd en daarnaast ook nog eens inspanning. Hier wil je ook de tijd voor nemen en natuurlijk van de uitkomst ook genieten. Het zou zonde zijn om het moment zo voorbij te laten gaan.

Tip 4: Probeer verschillende posities

Wanneer je aan het masturberen bent kan het voorkomen dat je altijd in dezelfde positie bezig bent. Helemaal geen probleem natuurlijk maar afwisseling kan ook erg lekker zijn. Net zoals bij seks zijn er meer standjes dan alleen op je rug te liggen. Probeer het bijvoorbeeld eens op je knieën te doen.

Tip 5: Varieer, probeer eens seksspeeltjes.

Wanneer je altijd alleen maar met je handen en vingers jezelf bevredigd kan het goed zijn om hier eens wat variatie in te brengen. Dat kan bijvoorbeeld door het toevoegen van seksspeeltjes. Denk daarbij aan een grote dildo, een vibrator, een penisring of door het gebruik van glijmiddel of gels. Hiermee krijg je een andere ervaring dan wanneer je alleen de handen gebruikt en heb je ook meer keuze in afwisseling.

Tip 6: Ontdek, ontdek, ontdek!

Wanneer je lekker met jezelf bezig bent is het belangrijk om jezelf te ontdekken. Dit komt niet alleen het masturberen ten goede, ook je latere seksleven heeft hier profijt van!

You may also like