perfecte telefoonhoesje

Met deze tips vind je altijd het perfecte telefoonhoesje!


Waar zouden we zijn zonder onze smartphone? We kennen allemaal wel dat onrustige gevoel als je je telefoon thuis hebt laten liggen. Geen wonder. Tegenwoordig staan we namelijk de gehele dag met iedereen in verbinding. Via WhatsApp of social media. Op pad zonder smartphone? Geen denken meer aan! Toch zorgt dit er ook voor dat de smartphone met heel veel invloeden van buitenaf in aanraking komt. De juiste bescherming is dan ook noodzakelijk. Alleen zorgt meer bescherming er niet alleen voor dat je veiliger met je telefoon over straat kunt, maar ook dat deze soms minder aangenaam in gebruik is. Hoe kun je dit voorkomen en tegelijkertijd de veiligheid van jouw smartphone waarborgen? Welk telefoonhoesje past bij jou? Wij geven enkele nuttige tips!

Goede bescherming is noodzakelijk

Even snel een foto maken, je kinderen die een spelletje op de telefoon spelen, een mailtje van het werk beantwoorden: de smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Tegelijkertijd stijgt ook het gevaar op ongelukken. Zeker nu de meeste smartphones over een glazen achterkant beschikken. Dan blijken die tegels in Nederland toch wel heel hard te zijn. Voor je het weet zit er een enorme barst in je telefoon. En laat dat nu net iets zijn wat bij de meeste maatschappijen niet onder de garantie valt. Dikke pech dus!

Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen met een krachtig hoesje. Natuurlijk wil je niet dat deze de bediening van de smartphone negatief beïnvloed. Kies daarom altijd voor een kwalitatief hoesje die bij jouw telefoon past. Een hoesje note 10 lite is gelukkig snel te vinden. Door te kiezen voor bekende merken en een goede kwaliteit weet je zeker dat deze perfect op jouw smartphone aansluit. Daarnaast zal het hoesje dan de bediening niet in de weg staan.

hoesje note 10 lite

Bescherm de gehele telefoon

Veel mensen kiezen enkel voor een screenprotector. Het klopt uiteraard dat het beeldscherm goed beschermd moet worden. Wanneer deze enorm gebarsten is kan je de smartphone vaak niet meer goed gebruiken. Bedenk echter wel dat niet alleen het beeldscherm van belang is. Combineer een screenprotector daarom altijd met een hoesje die ook de zijkanten en achterkant van de telefoon beschermen. De camera op de achterkant is enorm kwetsbaar. En ook een gebarsten achterkant is zeker geen pretje. Probeer dan ook altijd de gehele telefoon te beschermen zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Soft case of hard case?

Bij het kiezen van het juiste hoesje is het niet alleen belangrijk om na te gaan of deze bij jouw smartphone past, maar ook van welke materialen deze is gemaakt. Bij de meeste hoesjes kun je kiezen tussen een soft- of een hard case. Oftewel: hard plastic of flexibel kunststof. Het grootste nadeel van een hard case is dat ook deze kwetsbaar is voor valpartijen. Wanneer je smartphone hard op het asfalt terecht komt, zal het hoesje kunnen scheuren. In dat geval is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te vervangen. Hoewel je smartphone beschermd blijft, kan dit een erg dure hobby worden als je je telefoon snel laat vallen. Een soft case hoesje is dan ook een verstandigere keuze.

Mooi design

Vind je het zonde om jouw mooie smartphone in een hoesje te stoppen? Geen paniek! Tegenwoordig zijn er ook ontzettend veel leuke designs en mooie kleurige hoesjes te vinden. Zo wordt de uitstraling van je smartphone misschien nog wel mooier dan die nu al is. Vandaag de dag lijken telefoonhoesjes steeds meer op modeaccessoires. Saai zijn ze dan ook zeker niet. Kies voor een hoesje wat bij jou past en je geniet van een geweldige eyecatcher en een degelijke bescherming!

You may also like