tips Black Friday

Tips waarmee je het meeste uit Black Friday haalt


Black Friday komt er weer aan en het is dan ook goed om een goede voorbereiding te treffen. Want met Black Friday kun je gebruik maken van kortingen die je de rest van het jaar niet snel tegen zal komen. Zo koop je jouw favoriete producten met aanzienlijke kortingen en kun je meer kerstinkopen doen voor hetzelfde geld. Ben je nu het meeste uit Black Friday haalt? Lees dan snel verder!

Gooi folders en kranten niet weg

De kranten en folders worden gevuld met Black Friday acties wanneer het bijna zover is. Gooi dus vooral je kranten en folders niet weg voordat je de acties eens aandachtig hebt doorgenomen. Je kunt folders van Black Friday 2019 tegenwoordig ook online inzien. Zo zijn er websites waar je folders kunt downloaden van bepaalde winkels. Denk hierbij ook aan supermarkten. Want ook supermarkten doen vandaag de dag mee aan Black Friday. Zo kun je de Plus folder online inzien om alvast te kunnen zien wat de aanbiedingen met Black Friday zullen zijn.

Doe voldoende onderzoek

Voldoende onderzoek voordat het Black Friday is, is heel belangrijk. Zorg er dus voor dat je vooraf weet welke producten er zoal worden aangeboden en noteer deze voor jezelf. Ga tijdens Black Friday voornamelijk voor deze producten. Want vaak komt het voor dat mensen weinig onderzoek doen en overhaaste beslissingen nemen. En dit kan ervoor zorgen dat je met producten thuis komt die je eigenlijk niet nodig hebt. Of waarvan de kwaliteit simpelweg niet goed is. Goed vooronderzoek kan dit voorkomen en zorg ervoor dat je enkel producten aanschaft waar je blij van wordt.

Doe voldoende onderzoek

Vergelijk prijzen

Met het internet is het heel simpel om aanbiedingen te vergelijken van verschillende winkels. Maak hier dan ook zeker gebruik van. Want de ene winkel kan nog betere aanbiedingen hebben dan de andere. Neem dus zeker een aantal verschillende winkels door die een product aanbieden dat je wilt aanschaffen. Zo weet je zeker dat je altijd de beste deal hebt.

Maak gebruik van laagste prijsgarantie

Het klinkt misschien niet als iets wat je graag doet. Maar maak zeker gebruik van de laagste prijsgarantie waar veel winkels mee adverteren. Om hier gebruik van te maken moet je vaak bewijs meenemen van een andere winkel waar de prijs lager zou zijn. Neem dus even een folder mee als bewijs zodat je alsnog gebruik kunt maken van de laagste prijs. Het is tenslotte altijd het proberen waard.

Wees op de hoogte van het winkelbeleid

Zorg dat je op de hoogte bent van het retourbeleid van de winkel. Want soms worden er nog wel eens een ander beleid toegepast op aanbiedingen. Zo is het in sommige gevallen niet mogelijk om artikelen te retourneren. En dat kan voor problemen zorgen. Lees dus altijd het beleid van de winkel goed door. Dit hoort ook bij een goede voorbereiding.

Door de tips uit dit artikel te gebruiken, weten wij zeker dat je het meeste uit je Black Friday haalt. En dat is wel zo slim, want Black Friday is de ideale dag voor koopjesjagers. Maar eigenlijk ook voor iedereen die met korting leuke nieuwe producten wilt kopen. We wensen je veel plezier en succes met de voorbereidingen voor Black Friday!

You may also like