statement oorbellen en statement kettingen

De trend van dit voorjaar: statement oorbellen en statement kettingen


Maak dit voorjaar jouw look compleet met een paar statement sieraden. It’s time to shine! Statement sieraden zijn terug van weggeweest en deze keer in de mooiste vormen en stijlen. Steel dit seizoen de show tijdens dat ene feestje of dat ene belangrijke etentje met dé statement juwelen.

Gouden en zilveren statement sieraden

Iedereen heeft vaak een voorkeur voor een bepaalde kleur of soort materiaal. De een draagt het liefst gouden statement oorbellen, terwijl de andere zweert bij die ene zilveren statement ketting. Gouden sieraden maken jouw look meer classy en staan nóg mooier bij een sun kissed skin. Draag dan bijvoorbeeld de High shine statement hoops in gold plated sterling silver. Zilveren sieraden zijn daarentegen tijdloos en passen bij iedere outfit en gelegenheid. De Statement toggle necklace vinden wij fantastisch in sterling silver!

Statement oorbellen

Statement oorbellen zijn bij Eline Rosina verkrijgbaar in oorstekers met opvallende hangers en grote oorringen. Statement earrings zijn bij Eline Rosina verkrijgbaar in sterling silver en gold plated sterling silver. Heb je een chic diner en ben je op zoek naar een enkel paar statement oorbellen? Dan zijn de Statement shell earrings made for you! Wil je liever een stoerdere earparty door verschillende oorbellen te combineren? Als wij een earparty voor jou zouden mogen uitkiezen, raden wij het volgende aan: Dotted hoops earrings met de Snake stud chain earrings. Als je ook een derde gaatje hebt, dan zou je deze earparty helemaal compleet kunnen maken met de Double zirconia huggie earrings!

Statement oorbellen

Statement kettingen

De collecties van Eline Rosina bestaan niet alleen uit statement oorbellen maar ook uit statement kettingen. Een statement ketting kan je enkel en alleen dragen, maar het is ook tof om verschillende statement necklaces over elkaar te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een gouden statement ketting samen met een of meerdere minimal necklaces. De Flat snake chain necklace is hier perfect voor! Deze is heel mooi te combineren met de Zirconia dots necklace en de Chunky chain necklace.

We kunnen begrijpen dat het misschien iets te veel van het goede is als je statement oorbellen tegelijk met een of meerdere statement kettingen draagt. We vinden het zelf heel leuk om een paar opvallende oorringen samen met een of een paar minimalistische kettingen te dragen. Combineer bijvoorbeeld de Chunky Hoops met een leuke Mix & Match combinatie en de Zirconia cone earrings. Draag hierbij de Zirconia Dots Necklace om jouw look af te maken.

De leukste statement sieraden vind je gegarandeerd bij Eline Rosina!

You may also like