Vergeet jij ook de mooie dingen in het leven niet

Vergeet jij ook de mooie dingen in het leven niet?


Opzij, opzij, opzij. Maak plaats, maak plaats, maak plaats. Wij hebben ongelofelijke haast. Het is zo ongeveer het credo van iedereen tegenwoordig. We leiden allemaal een zeer druk bestaan met een baan, een gezin, hobby’s en andere activiteiten. Het is hollen en slechts zelden nog stilstaan. Om niet te vergeten in het hier en nu te leven, zou je eigenlijk eens een bezoek moeten brengen aan www.thewatchnow.nl. Dan word je er aan herinnerd dat je in het hier en nu leeft en dat er ook nu heel leuke dingen voorbij komen. Vergeet die vooral niet!

We vergeten vaak hoe mooi het hier en nu eigenlijk is!

We leven met de dag. Van dag tot dag. Daardoor vergeten we nog wel eens hoe mooi het leven eigenlijk is en welke mooie dingen er voorbij komen. Vaak staan we er echter niet bij stil. Want we moeten verder. Naar de volgende afspraak, naar de volgende dag. Op www.thewatchnow.nl vind je zogenaamde bewustwording accessoires. Accessoires die je even met de neus op de feiten drukken. Kijk op een horloge en je wordt even met de neus op prettige feiten gedrukt. 

Geen wijzerplaat maar NOW!

Je vindt op de genoemde website met name horloges. In plaats van een wijzerplaat waarop je de tijd weg ziet tikken, zie je enkel en alleen het woord NOW. Nu dus.  Het kijken op dit unieke horloge herinnert je om los te komen van de tijdsdruk en om vooral dankbaar te zijn voor wat er hier en nu gebeurt. Dit is zeer betekenisvol en uniek. Je wordt met een enkele blik op dit horloge geïnspireerd door het moment. Door het hier en nu dus.

Je leert het leven veel meer waarderen

Met het bewustwording accessoire maak je een reis en leer je het leven meer te waarderen. Het horloge leert je om vaker stil te staan bij alle mooie momenten die voorbij komen, zowel kleine als grote dingen. Soms moet je gewoon even met de neus op de feiten gedrukt worden; opdat we vooral vaker stilstaan bij alles wat het hier en nu zo mooi maakt. 

Meer rust en meer plezier

Haasten, agenda’s die overvol raken en activiteiten waarbij we steeds meer weer aanwezig willen zijn Door gehaast te leven vergeten we echt de mooie dingen die er echt elke dag zijn. Een NOW horloge zorgt voor veel meer bewustwording. Je leert te koesteren wat echt belangrijk is. Met een uniek horloge van NOW ervaar je bovendien meer rust en plezier. Probeer het zelf maar eens. Iedereen heeft het wel eens. Dat je aan het einde van de dag  niet eens meer precies kunt navertellen wat er gebeurt, is en waar je geweest bent. Op die manier ontgaat je veel en ontgaan je zeker de mooie dingen in het leven. Door regelmatig eens op het unieke horloge te kijken, leer je te genieten van alles wat hier en nu gebeurt. En dat willen we toch eigenlijk allemaal?

You may also like