Verjaardag: wat doe je hem cadeau?


Elk jaar weer kijken we uit naar de verjaardagen van onze vrienden, familie en kennissen. Gezellig bij kletsen met iedereen die je lief hebt en een drankje nuttigen. Toch beginnen de kopzorgen al voordat de verjaardag is begonnen. Als vrouw kunnen we ons goed inleven wat een andere vrouw graag zou willen voor haar verjaardag. De verjaardag van een man is direct een heel ander geval. Ze zeggen niet voor niets: vrouwen komen van venus en mannen van mars. Want wat moet je hem toch in vredesnaam geven? Weer met een envelopje vol geld aankomen kan eigenlijk echt niet meer. Wij zetten een paar creatieve ideetjes voor jou op een rijtje.

Geef kleding cadeau

Ook mannen houden ervan om zichzelf goed te kleden, maar soms kunnen ze daar best wel eens wat hulp bij gebruiken. Kleding cadeau geven aan iemand anders is iets wat niet veel mensen doen. Je bent al gauw bang om iets te kopen wat helemaal uit de smaak valt bij de ander. Speel daarom op safe door bijvoorbeeld een gave Hugo Boss polo te kopen. Daarmee val je vrijwel altijd in de smaak! Zeker als je al tijden vrienden bent is de kans groot dat je zijn smaak feilloos weet te achterhalen. Ben je wel bekend met zijn kledingsmaak, maar vind je het toch een beetje spannend om ook daadwerkelijk een kledingstuk aan te schaffen? Ga dan voor een cadeaubon van zijn favoriete kledingmerk. Zo zit je altijd goed!

Hugo boss shirt

Geef iets persoonlijks met een speciale betekenis

Als je al jarenlang vrienden, familie of kennissen bent heb je hoogstwaarschijnlijk al genoeg mooie momenten met hem gedeeld. Misschien zijn jullie wel eens samen op vakantie geweest of hebben jullie het afgelopen jaar een leuk uitstapje gemaakt. Deze mooie momenten kan jij verwerken in een persoonlijk cadeau met een speciale betekenis. Gebruik het cadeau om te laten zien wat hij voor je betekent. Luisteren jullie bijvoorbeeld altijd samen naar dezelfde muziek als je op stap gaat? Zorg dat je dan een CD op de kop tikt. Is hij dol op een speciaal drankje? Geef dan een paar flessen cadeau en verrijk het cadeau met een grappige anekdote.

Luister goed naar wat hij wilt

Je weet al maanden dat zijn verjaardag eraan zit te komen. Nu is het tijd om goed op te letten wat hij allemaal zegt. Grote kans dat hij in zijn gesprekken met jou, zonder dat te weten, blootgeeft wat hij nodig heeft voor zijn verjaardag. Misschien zegt hij wel dat hij echt nieuwe kleding kan gebruiken en hij het niet over zijn hart kan verkrijgen om die oude Gant broek ook daadwerkelijk weg te gooien. Dan kruip jij uiteraard direct achter je computer om Gant kleding online te kopen. Of misschien weet je wel dat zijn IPod al een tijdje stuk is of dat hij aan het sparen is voor een luxe etentje. Verras hem door te laten zien dat je aan hem denkt en luistert naar wat hij zegt.

Gant trui

You may also like