Pakketjes

Verstuur je producten veilig en voordelig


Als je pakketjes verstuurd wil je natuurlijk dat deze veilig en wel bij de ontvanger aankomen. Er worden namelijk veel pakketjes verstuurd per dag, waardoor er wel eens wat mis kan gaan. Daarom is het belangrijk dat de items in verzendverpakkingen helemaal veilig zijn. Kies er daarom voor om stevig verzendverpakking te kiezen. Wil je weten welke verpakking je het beste kan kiezen? Lees dan snel verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Verzendverpakkingen met een klein formaat

Een hele handige manier om kleine producten te verzenden is de brievenbusdood. Deze verpakking past namelijk gemakkelijk door de brievenbus. Dit is gemakkelijker voor de postbode en voor de mensen op het afleveradres. De postbode hoeft namelijk niet te wachten bij de deur en de mensen hoeven niet thuis te zijn, een win-win situatie dus. Wat voornamelijk wordt verzonden in een brievenbusdood zijn papieren, posters, sieraden en ander klein prularia. Onder de norm brievenbusdozen, vallen verschillende soorten dozen. Denk aan de standaard brievenbusdozen en brievenbusdozen met een bovenlader. De standaard brievenbusdozen hebben de opening aan de korte zijde, die vast is geplakt met tape of een sticker. De brievenbusdoos met bovenlader hebben een boven klep waarmee ze afgesloten kunnen worden. Omdat de hele bovenkant opengemaakt kan worden, kunnen producten er makkelijk in geplaatst worden.

Verzendverpakkingen bij Rotimshop

wil je graag meer weten over de verschillende verzendverpakkingen? Neem dan eens een kijkje op de website van Rotimshop. Bij deze partij is het namelijk mogelijk om verzendverpakkingen aan te schaffen. Maar niet alleen verzendverpakkingen maar ook geschenkverpakking, vloeipapier, tassen, winkelmateriaal, verpakkingsmateriaal en inpakpapier. Door de vele mogelijkheden moet er zeker wat tussen zitten wat aan jou wensen voldoet. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld de verzenddozen of papieren tasjes te laten bedrukken, zodat het helemaal in de stijl is van jouw bedrijf.

 

 

You may also like