voordelen Sim Only abonnement

De voordelen van een Sim Only abonnement


Als vrouw bel en App je er waarschijnlijk op los. Je wilt je contacten onderhouden en ook eens het internet surfen zoekend naar die nieuwe, leuke tas. Maar mogelijk kost dit je maandelijks allemaal veel geld. Telefoonabonnementen worden helaas steeds duurder, bijvoorbeeld doordat smartphones ook steeds duurder worden. Maar gelukkig zijn er manieren om maandelijks veel geld te besparen op je telefoonabonnement, zo blijft het gebruik van jouw smartphone erg betaalbaar.

Dure nieuwe smartphones

Smartphones worden ieder jaar duurder. En vrijwel ieder smartphonemerk komt jaarlijks wel met een nieuw model. Het is natuurlijk leuk om de nieuwste iPhone te hebben. Maar is dit nu écht nodig? Wij denken van niet. Smartphones van enkele jaren geleden volstaan namelijk in de meeste gevallen nog heel goed. Zo zijn de prestaties van de nieuwe smartphones beter. Maar zeg nu eerlijk. De camera van je iPhone 7 is toch ook uitstekend om prachtige foto’s mee te maken? Daarom is een abonnement zonder telefoon zeer aantrekkelijk. Mag je dus een nieuw abonnement uitzoeken? Ga dan niet voor een telefoonabonnement maar voor een Sim Only. Hieronder lees je waarom.

iPhone 7

Aanzienlijk minder betalen met Sim Only

Waar veel telecomaanbieders je aanraden om na twee jaar een nieuw abonnement aan te schaffen met smartphone, hebben ze het eigenlijk mis. Want zoals je weet gaat een smartphone tegenwoordig veel langer mee dan twee jaar. En daarnaast is het voor de meeste mensen helemaal niet nodig om de nieuwe versie van een smartphone te hebben. Door je huidige smartphone te behouden en een Sim Only abonnement af te sluiten, profiteer je van enorm veel voordelen.

De voordelen van een Sim Only abonnement

Het niet hoeven aanschaffen van een nieuwe telefoon is echter niet het enige voordeel van een Sim Only abonnement. Je maandelijks kosten zijn namelijk veel lager. Zo heb je voor nog geen 10 euro per maand al een abonnement met voldoende belminuten en internet voor een gemiddelde gebruiker. En het mooie is dat je voor geringe extra kosten je abonnement maandelijks kunt opzeggen. Zo zit je helemaal nergens aan vast. Je kunt hierbij ook kiezen voor extra snelle internet abonnementen, indien je dit nodig hebt. Voor lage tarieven kun je dus maximaal gebruik maken van je abonnement.

Je zit nergens aan vast

Wanneer je een telefoonabonnement afsluit, zit je hier meestal 2 jaar aan vast. Hierbij is het dan ook niet mogelijk om tussentijds je abonnement op te zeggen. Doe je dit wel, dan moet je eerst veel betalen om je contract af te mogen kopen. Echter is dit bij Sim Only niet het geval. Voor al een paar euro extra per maand, kun je jouw abonnement stopzetten wanneer je dat maar wilt. Is je telefoon kapot en wil je een alsnog een telefoonabonnement afsluiten. Dan is dat geen probleem. Je zet simpelweg je contract stop en zit helemaal nergens meer aan vast. Het is natuurlijk ook mogelijk om je Sim Only te behouden door een nieuwe telefoon aan te schaffen.

Overstappen op Sim Only

Klinkt dit je nu allemaal heel goed in de oren? Bellen en appen met je vriendinnen zonder je zorgen te maken over hoge maandelijkse kosten? Dan is een Sim Only abonnement zeker wat voor jou. En zeker wanneer je niet de nieuwste smartphone hoeft te hebben, is zo’n abonnement zeer aantrekkelijk. Gebruik simpelweg je huidige smartphone en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om zelf een smartphone aan te schaffen. Zo kun je alsnog een nieuw model smartphone kopen mocht je hier behoefte aan hebben. Zo is je aanschafwaarde hoog. Maar je maandelijkse kosten zijn laag.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in een Sim Only abonnement? Dan kun je deze online afsluiten. Vaak ontvang je jouw nieuwe simkaart al snel in huis en betaal je geen verzendkosten. Ideaal dus!

 

 

 

You may also like