Voordelen van een stortdouche

Voordelen van een stortdouche


Twijfel je al een geruime tijd om jouw kleine douchekop in te wisselen voor een stortdouche? Begrijpelijk. Het is namelijk niet zomaar iets. Je douchekop aanpassen is van grote invloed op het comfort en de uitstraling van de badkamer. Daarom is het niet voor iedereen even gemakkelijk om de knoop door te hakken. Je wilt immers niet de verkeerde keuze maken. Heb je het aanbod op BadkamerXXL al bekeken? Maar ben je nog niet geheel overtuigd? Wij helpen je graag op weg. Hier volgen de meest belangrijke voordelen van een stortdouche.

Samen douchen: makkelijker dan ooit!

Vind je het ook altijd heerlijk om samen met je partner te douchen? Een fijn momentje aan het einde van een lange dag of samen genieten van een relaxte ochtend in de weekend? Dan zal je vast ook wel de strijd om de douchekop herkennen. En geloof ons, je bent echt niet de enige. Zeker in de winter is het heel lastig om onder de douchekop vandaan te komen als je partner ook even van de warme stralen wilt genieten. Tegelijkertijd onder de douchekop staan is echter vrijwel onmogelijk. Tenzij je natuurlijk een stortdouche aanschaft.

Een stortdouche biedt genoeg stralen voor meerdere personen. Zo is samen douchen makkelijker dan ooit. Of je nu heerlijk romantisch met je partner wilt douchen of even snel met je kinderen onder de douche springt. Alles is mogelijk!

Strakke en moderne uitstraling

De stortdouche ziet er bovenal gewoon heel mooi uit. Doorgaans is een verticale stang en slang niet meer nodig, waardoor de douche veel strakker oogt. Hierdoor krijg je bijna het gevoel in een hotel te wonen. De stortdouche is dan met name ook erg populair in moderne badkamers. Ook in de landelijke en badkamers in de botanische stijl passen ze uitermate goed. Een ware eyecatcher om jouw badkamer mee te verrijken.

Strakke en moderne uitstraling stortdouche

Volop ontspannen

Douchen hoort een momentje van rust te zijn. Heerlijk genieten van de warme stralen en alle herinneringen van de afgelopen dag achter je laten. Heerlijk wanneer je dag niet goed is begonnen of wanneer je deze juist relaxt wilt beginnen. Helaas biedt douchen helaas niet altijd de ontspanning die je zoekt. Het is immers niet echt prettig wanneer je aan de ene kant je gezicht wast en de achterkant ondertussen ijskoud wordt. Voor je het weet ben je alweer uit de douche gevlucht. Met een stortdouche is dit gelukkig verleden tijd. De brede stralen van de stortdouche zorgen ervoor dat je gehele lichaam bedekt is.

Hier moet je op letten!

Ben je overtuigd van de voordelen van een stortdouche? Hou er dan wel rekening mee dat deze prachtige uitvinding helaas niet voor iedere badkamer geschikt is. Check daarom eerst of het wel mogelijk is om deze te gebruiken, zodat je eventuele teleurstellingen kunt voorkomen.

Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de hoogte van het plafond. Bij een laag plafond is het niet aan te raden om voor een stortdouche te kiezen. Deze kan simpelweg niet op de juiste manier gemonteerd worden, omdat hiervoor een ruimte van circa 15 centimeter voor de stang voor nodig is. Daarnaast moet je rekenen op circa 30 centimeter tussen de stortdouche en je hoofd om comfortabel te kunnen douchen. Hou hierbij niet alleen rekening met je eigen lengte, maar ook met die van je partner.

You may also like