Waar gebruik je dit het beste voor?


Een van de meest bekende seksspeeltjes is natuurlijk de buttplug. Dit is echter ook een van de speeltjes waarvoor mensen het meest huiverig zijn om hem te gebruiken. Dit is helemaal niet nodig, want als je geduld hebt en voldoende olie of glijmiddel gebruikt kan hij je veel plezier geven. Het is een seksspeeltje waar je eigenlijk een beetje mee moet experimenteren en waar je aan moet wennen. Je zult merken dat als je hem eenmaal een paar keer geprobeerd hebt je er veel handiger mee wordt, en er ook meer van kunt genieten. Anale stimulatie is namelijk voor veel mannen als vrouwen erg prettig (niet voor iedereen overigens…) dus het is zeker de moeite waard een keer een butt plug uit te proberen.

Waar kun je een goede butt plug kopen?

Als jij er eens mee wilt experimenteren dan is het belangrijk om een kwalitatief goede butt plug te kopen. Je wilt geen exemplaar waar de verf van loslaat of die te slapjes is om je vanbinnen goed te kunnen stimuleren. Als jij echt alles wilt weten over seksspeeltjes en bovendien dol bent op tips op het gebied van seks, dan is de website van Sextoystips echt iets voor jou. Daar vind je super veel informatie over hoe je de verschillende soorten seksspeeltjes gebruikt, alles over seksstandjes en hoe je maximaal plezier aan seks beleeft. Of dat nu samen met een partner is of in je eentje. Want om zo’n butt plug te gebruiken heb je natuurlijk heus geen partner nodig…

Sextoystips voor beginners en gevorderden

Het fijne aan de website van Sextoystips is dat je er zowel tips en adviezen vindt voor mensen die nog niet zo ervaren zijn als mensen die echt naar verdieping van hun seksleven zoeken. Natuurlijk kun je op het gebied van seks niet echt spreken van diverse niveaus, maar het is doorgaans wel zo dat hoe meer ervaring je hebt, hoe meer je ervan kunt genieten en hoe meer je durft uit te proberen. Zo’n butt plug bijvoorbeeld, zal niet gauw gekocht worden door iemand met nog weinig ervaring in bed. Ongeacht jouw ervaring en jouw wensen op seksueel gebied zul je echter merken dat je op deze website veel inspiratie kunt opdoen, en er bovendien allerlei fijne adresjes vindt voor het aanschaffen van de diverse seksspeeltjes.

De buttplug top 5

Op de site van Sextoystips vindt je bijvoorbeeld een fijn artikel dat de 5 beste butt plugs opnoemt. Als je interesse hebt in een exemplaar zou je als eerste dat artikel kunnen lezen. Zo heb je alvast wat inspiratie, en weet je een beetje wat voor verschillende butt plugs er allemaal bestaan. Welke je uiteindelijk het fijnst vindt heeft natuurlijk te maken met je persoonlijke voorkeur. Wat dat betreft kun je ze allemaal het beste zelf testen om te kijken welke het beste bevalt….

 

You may also like