masturbator

Waarom een masturbator een leuke aanvulling is tijdens de seks


Het gebruik van seksspeeltjes wordt steeds minder een taboe. Zo zijn er steeds meer influencers die hun ervaringen met seksspeeltjes delen en wordt er hierdoor ook meer open over gesproken in vriendengroepen. Daarnaast is het aanbod de afgelopen jaren ook enorm toegenomen. Niet alleen voor vrouwen, maar ook zeker voor mannen. Wat veel mensen echter niet weten is dat seksspeeltjes zeker niet alleen tijdens soloseks worden gebruikt. Ze kunnen ook een zeer belangrijke rol spelen om de seks met je partner een tikkeltje spannender te maken. In dit artikel besteden we meer aandacht aan de masturbator en waarom dit een leuke aanvulling is tijdens de seks.

Wat is een masturbator?

 

Een masturbator is een seksspeeltje wat ontworpen is voor mannen. Ze zijn uitermate geschikt voor het stimuleren van de penis. Een groot nadeel voor de vrouw, althans dat zou je zeggen. Want waarom zou je een seksspeeltje gebruiken tijdens de seks als dit enkel hem genot brengt? Gelukkig heeft de vrouw hier ook wel profijt van, maar hier komen we later nog op terug.

Een masturbator kan verschillende vormen aannemen. Er zijn vibrerende masturbators die net wat extra sensatie geven, maar ook pulserende masturbators. Vooral de pulserende variant is favoriet. Deze bootst namelijk de beweging tijdens het aftrekken na. Het enige wat jij of je partner hoeft te doen is de toy vasthouden.

Wat is een masturbator?

Voordelen voor de vrouw

Wat heb je als vrouw aan een masturbator? Hij doet immers niets waar jij extra genot uit kunt halen. Toch is dit niet helemaal waar. Het klopt inderdaad dat de masturbator speciaal ontworpen is om de penis te stimuleren en daardoor belangrijk is voor mannen. Maar dit betekent niet dat jij hier geen lol van kunt hebben.

Er zijn namelijk steeds meer partners die ervoor kiezen om deze toy samen te gebruiken. Het kan bijvoorbeeld een leuke aanvulling zijn op de standaard handjob. Soms komt het niet tot penetratie, maar willen jullie wel samen even lekker genieten. Dan komt een masturbator uitermate van pas. Zeker omdat je hierdoor niets meer hoeft te doen dan te experimenteren met de toy en te kijken hoe jouw partner reageert. Dat scheelt ook weer kramp in de handen!

Een masturbator kan tevens gebruikt worden als fijne manier om ‘op te warmen’. Een goed voorspel is ontzettend belangrijk om later optimaal van jullie vrijpartij te kunnen genieten. Bij mannen met erectieproblemen is een goed voorspel des te belangrijker. Wanneer je hem goed opwarmt, kan je langer van hem genieten. Een masturbator kan hier zeker bij helpen en zorgt er dus indirect voor dat jullie seksleven (nog) beter wordt.

Geen zin? Geen enkel probleem!

Er zijn altijd van die dagen dat je echt even geen zin hebt in seks. Je bent ontzettend moe van het werken, de kinderen hebben je de vorige nacht goed wakker gehouden of je voelt je simpelweg niet lekker. Dit kan frustrerend zijn als je partner juist wél zin heeft. In dat geval kan je hem simpelweg verwijzen naar zijn masturbator die seks prima kan nabootsen, terwijl jij heerlijk op één oor gaat liggen. Stiekem toch ook wel een avondje prettig!

You may also like