Waarom een secrid wallet kopen?


Overweeg jij de aanschaf van een secrid wallet? Je bent zeker niet de enige. De afgelopen jaren is gebleken dat Nederlanders steeds meer pinnen. Hierdoor zijn we ook op zoek naar andere portemonnees. De tijd dat we vooral naar de breedte van het binnenvak keken om contant geld kwijt te kunnen is voorbij. Er zijn nog maar weinig vrouwen die altijd contant geld op zak hebben. Waarom zou je ook als het gemak van pinnen alles overtreft? Toch is het wel belangrijk om realistisch te blijven. Doordat pinnen steeds eenvoudiger wordt en ook contactloos betalen zeer populair is, zien we dat de veiligheid tijdens het betalen lager is. Een secrid wallet lost dit probleem op. Waarom een secrid wallet kopen? Wij zetten de belangrijkste redenen voor jou op een rijtje.

Verhoogde veiligheid

De meeste pasjes beschikken tegenwoordig over een zogenaamde RFID-chip. Deze chip maakt het mogelijk om draadloos contact te leggen met pinapparaten. Heel gemakkelijk natuurlijk voor het doen van kleine aankopen, maar dit brengt de veiligheid ook wel in het geding. Er is namelijk gebleken dat het tegenwoordig voor criminelen mogelijk is om van meters afstand je pasjes uit te lezen, te activeren en te skimmen. Zonder dat je er erg in hebt, kunnen zij binnen enkele seconden tot minuten toegang krijgen tot persoonlijke informatie.

Dankzij secrid wallets is dit probleem gelukkig snel verholpen. Hierbij geniet je van een aluminium card protector, waarbij je de kaart eenvoudig dertig millimeter omhoog schuift en hierdoor snel draadloos contact kunt leggen. Het signaal is stevig genoeg om dit contact soepel te laten verlopen, maar het is voor criminelen onmogelijk om dit signaal op te pakken. Hierdoor profiteer je dus van een veilig gevoel als je in de winkel staat.secret wallet

Veranderingen in de betaalwereld

De betaalwereld is de afgelopen jaren sterk veranderd. Van voornamelijk contant geld zijn we overgegaan naar betaalpassen. Inmiddels hebben de meeste mensen minstens één en vaak meerdere betaalkaarten op zak. Van een eenvoudige pinpas van je bankrekening tot een creditcard. Hierdoor is de vraag naar extra ruimte voor contant geld afgenomen. Als we op zoek zijn naar een nieuwe portemonnee, kijken we dan ook voornamelijk naar de hoeveelheid pasjes die we kwijt kunnen. Bij het Nederlandse bedrijf Secrid snappen ze dit maar al te goed.

Zij creëerden portemonnees die bij de huidige tijd passen. Zij zochten niet alleen naar een manier om extra veel pasjes te vervoeren, maar ook naar een manier om de portemonnees zo compact en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarnaast moest er wat gedaan worden aan het feit dat mensen zich minder veilig voelen als ze gebruikmaken van een betaalpas. Dankzij de secrid wallet met card protector is dit opgelost.

 

Secrid wallet kopen: voor welke kies je?

Wil je een secrid wallet kopen? Dan zal je waarschijnlijk direct overweldigd worden door het grote aanbod. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten verkrijgbaar. Wij zetten ze hieronder voor jou op een rijtje:

  • Secrid mini wallet: dit is de kleinste uitvoering en vooral handig voor vrouwen die niet altijd een tas mee willen slepen. Deze kan eenvoudig in iedere zak worden weggestopt en heeft bovendien ruimte voor al je pasjes.
  • Secrid twin wallet: deze portemonnee biedt dubbel zoveel ruimte voor al je pasjes en kaarten.
  • Secrid slim wallet: dit is een zeer compacte wallet die in iedere broekzak past. Toch biedt ook deze voldoende ruimte voor al je pasjes en andere benodigdheden als je op pad gaat.
  • Secrid card slide: de secrid card slide is ideaal voor vrouwen die net nog wat meer mee willen nemen dan enkel hun pasjes en betaalkaarten. Deze bevat een extra ruimte voor je huissleutel of contant geld. Zo heb je altijd alles bij je, zonder dat je een grote portemonnee mee hoeft mee te nemen!

You may also like